Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az anyagiakat, a biztonságot nézi, a hasznot keresi a nő a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Idősebb, már házas haverok társaságában beszélgetünk, és mindöjük azt mondta, hogy az asszonyt csak a pénz, a haszon, a biztonság, meg hogyan segítik őket a saját dolgaik megvalósítása érdekli, hát volt már kapcsolataim, de most látom miért nem sikerültek....
2018. jan. 1. 07:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát, mivel nem tartozom az agyonsegélyezett réteghez, akiknek nem kell dolgozni, mert eltartja őket az állam az adófizetők pénzén, és dolgozó felnőtt ember vagyok, és nem élősködök a szüleimen sem, hanem magamat tartom el, igenis fontosak az anyagiak, mert pénzből élünk, pénzen tartjuk fenn az otthonunkat (jelenleg én egyedül a sajátomat), pénzen veszünk élelmiszert, pénzen ruházkodunk, pénzből fizetjük a közlekedést (az otthonunk és a munkahelyünk között is), és nem fogok eltartani egy élősködőt, aki cseszik elmenni dolgozni, vagy megelégszik egy olyan fizetéssel, amiből ő sem tud megélni, és nem törekszik jobbra. Nem baj, ha valamivel kevesebbet keres nálam a férfi, ha egyébként a megélhetéséhez elég, max. ő megy GYED-re, ha baba lesz (hiszen akkor sem mindegy, mennyi pénz esik ki, a gyerek nem kis pénz, nézzétek meg, hogy csak egy csomag pelenka mennyibe kerül).

Nem akarom eltartatni magam, én is dolgozó szülők mellett nőttem fel, de pénzből élünk, és nem akarok eladósodni.

2018. jan. 1. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
15%

"Nem. Én csak egy megbízható, hűséges, normális férfit keresek."

Minden nő ezt mondja... Csak sajnos lehetőséget csak azok kapnak ezeknek a belső tulajdonságoknak a bizonyítására, akik átmennek az elég magasra sikerült "és azért legyen jóképű" szűrőn.

2018. jan. 1. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Már megint az általánosítgatás!

10# Neked klónoztatok magamból egyet, amolyan megkésett karácsonyi ajándékként.

2018. jan. 1. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:

#10:

Sok sikert.

2018. jan. 1. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a haverjaid voltak olyan hülyék, hogy ilyen nőket vegyenek el, akkor meg is érdemlik. Mindenesetre azért, mert nekik szarul jött ki, nem kéne ennyire általánosítani.
2018. jan. 1. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Azzal semmi baj ha az anyagi biztonságot keresi. Azzal van, amikor anyagi biztonság címszó alatt a pasi pénzén élősködik.

Tehát ha így nézzük, nagyon sok az anyagias pénzvadász nő, akik anyagi biztonságnak szépítik az igényeiket. Lepontozgatni is ők szoktak, nem bírják szegények a kritikát.

Elég csak megnézni az ilyen oldalakat, mint a puncs.hu...ezek után fölösleges tagadni a nyilvánvalót. 10 éve még elképzelhetetlen lett volna, ma már napi rutin.

A #2 meg a #8 válaszadó pedig kapta is helyből a mínuszt.

2018. jan. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!