Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az anyagiakat, a biztonságot nézi, a hasznot keresi a nő a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Idősebb, már házas haverok társaságában beszélgetünk, és mindöjük azt mondta, hogy az asszonyt csak a pénz, a haszon, a biztonság, meg hogyan segítik őket a saját dolgaik megvalósítása érdekli, hát volt már kapcsolataim, de most látom miért nem sikerültek....
2018. jan. 1. 07:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Úgy tűnik megindultál a megvilágosodás felé...
2018. jan. 1. 07:40
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

"A hozzánk legközelebb álló 5 ember átlaga vagyunk." Brian Tracy

H..lye agymosott birkák csoportja a tiétek. És az a szörnyű, hogy a h..lyeséget úgy terjesztitek, mint az igét, és el is hiszitek hogy igaz. :D

2018. jan. 1. 07:44
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Az rajtad is múlt hogy miért nem sikerültek. Aki nem tud bánni az anyagiakkal az ne számítson semmi jóra egy nőtől. Ha kiteregeted a pénzügyeidet neki (ezzel akarod eladni magad) akkor ne sértődj be ha e szerint kezel.
2018. jan. 1. 07:44
 4/16 anonim ***** válasza:
14%

Ez igy van de ezzel nincs is baj.

Hisz kap es ad is valamit az ágyba

33F

2018. jan. 1. 08:24
 5/16 Diavolino44 ***** válasza:
60%

En vagyok, a legnagyobb vedougyved abba a tekintetbe, hogy a noket csak a penz erdekli. Viszont a kerdesbe ott van a biztonsag.

S igen a no ezt keresi!

Nem fogja tulsagosan erdekelni, ha milliomos vagy de mellette nem tudsz felszegelni egy kepet a falra. Mert a penzeddel, biztonsagot adsz.

Illetve ha csoro vagy de latja benned a potencialt, hogy ez a pasi a jeg hatan is megel, s elfogja tudni tartani a csaladot.

2018. jan. 1. 08:36
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Az utolsó barátnőmnél kb 3-4x jobban kerestem, mégis elhagyott, mert “nem volt már szerelmes”.

Szerinted tényleg csak az anyagiakat nézik a nők?

2018. jan. 1. 09:22
 7/16 anonim ***** válasza:

Utóbbi 5 évben lenyomtam pár olyan tanfolyamot, ami eléggé pénztermelős munkákat vonz maga után, egész véletlenül betalált a volt 2 barátnőm, hogy mi van velem, hogy vagyok...

Az egyikkel tartottam egy darabig a kapcsolatot még, kb semmi másról nem tudott beszélni, csak hogy milyen nehéz helyzetben van.

Kb itt kezdett felfordulni a gyomrom, mert megtudtam, ugyanazt a pénzszórogatós életmódot folytatja a fiacskájával, mint régen.

2018. jan. 1. 10:42
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Tudod nem szeretnék eltartani egy férfit.Az a minimum, hogy magát fenn tudja tartani.Aztán ha összekerülünk együtt csináljuk mindezt.

Nem tartom normálisnak, hogy egyik ember tarton el egy másikat, függetlenül a nemtől.A biztonság meg úgy gondolom mindenkinek fontos.

Elváltként két gyereket neveltem egyedül.Nem éltem luxusban de megvoltunk.Nem segélyből meg gyerektartásból, dolgoztam.

Sosem hajtottam a pénzre.

Szóval nem lehet általánosítani.Valószínűleg sok nő olyan, de számos férfi is akit tartanak vagy arra hajt.

2018. jan. 1. 10:56
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

#8: ne vedd mar komolyan.

Szuz fiukak hergelik egymast es utana itt hidetik az iget.

2018. jan. 1. 11:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem. Én csak egy megbízható, hűséges, normális férfit keresek.
2018. jan. 1. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!