Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szilveszterkor érzem először igazán azt, hogy minden korábbinál távolabb vagyok attól, hogy elveszítsem a szüzességemet. Van még így ezzel valaki?
Figyelt kérdés
Lassan már 25 vagyok, egy hete voltam egy buliban (egy ismerősöm elráncigált, amúgy életemben nem voltam még szórakozóhelyen) és amikor megláttam azt a rengeteg csajt, akinek a 80%-a velem egymagas vagy magasabb és 99%-a pedig tőlem nagyobb súlyú volt, akkor belegondoltam, hogy igazából mennyire nem vagyok férfias és mekkora genetikai hulladék is vagyok. Most szilveszter este ugyanolyan szürke számomra, mint az év többi 364 napja. Most sem fogok semmit sem inni (sosem voltam részeg), csak tanulok a vizsgáimra és lehet majd egy pár percig belegondolok abba, hogy ma este hány pasi fog megdugni egy-két csajt, miközben én fáradtan ágyba bújok és várom a következő napot.2017. dec. 31. 21:41
21/28 Clay Morrow válasza:
Neked ha ez undorító és azt hiszed, hogy agybajos valaki emiatt, te sem állsz távol tőle.
22/28 anonim válasza:
jeez mennyi lelkibeteg van itt... és ilyenek adnak tanácsot xD
23/28 anonim válasza:
Mivel 19 éves korom óta ez van, nem bánnám, ha jönne már az az infarktus. Így nem élet az élet.
24/28 anonim válasza:
"Neked ha ez undorító és azt hiszed, hogy agybajos valaki emiatt, te sem állsz távol tőle."
Alapból dugásra gondolni... dugás, már maga a szó is megmutatja a hozzáállását. Ráadásul ismeretlen senkik nemi életére gondolni.... extra szánalom.
26/28 anonim válasza:
Nyugi, senki nem hal meg szüzen. Az élet, mindenkit megb.sz.
27/28 anonim válasza:
Szerencsére az előző évben hagytam a szüzességemet. :D
28/28 anonim válasza:
"Mivel 19 éves korom óta ez van, nem bánnám, ha jönne már az az infarktus. Így nem élet az élet."
Ilyen hozzáállással akár máris mehetsz a Dunának, de tudod, ha most kivizsgálnának és tudnának segíteni is, lehet, hogy meg is oldódna a problémád, de tudom, könnyebb nyavalyogni és semmit nem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!