Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szilveszterkor érzem először igazán azt, hogy minden korábbinál távolabb vagyok attól, hogy elveszítsem a szüzességemet. Van még így ezzel valaki?
"a prostizás nem is egy olyan ördögtől származó dolog mint azt kisgyerek korodban anyukád, vagy ahogy a nők állítják" - Egyedülállóként annyit prostizol, amennyit akarsz, teszek rá, ha párkapcsolatban elég a párod, és egyébként odafigyelsz a prostizás mellett az egészségedre is, hogy ne kapj el és ne adj tovább betegségeket.
Kérdező, ha nyavalyogsz, akkor ez nem is fog változni. ha akarsz, menj prostihoz. A vizsgákhoz sok sikert, szerintem az most fontosabb, mint a csajozás, majd a sikeres vizsgák után meg gondold át, hogyan próbálkoztál eddig, kiknél, és van-e valami, amin tudsz változtatni, és az mennyiben segítene a problémádon.
Ma is el kellett volna menned az éjszakába,több alkohol fogy mint az év többi napján.
Tehát elszúrtad,de nagyon "kis" barátom.
Nem is tudom?
Sírjak vagy nevessek???
Szilveszterkor max. a fél pár cipőnket szokás elveszteni.
Gondolj rá inkább jövőre, egész nyáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!