Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a volt barátom a kapcsolatunk végén a fejemhez vágta, hogy ő fizette a közös programokat, ételeket, ezért nem merek új randipartnereimtől elfogadni semmit? N23

Figyelt kérdés

Volt, hogy én felajánlottam, hogy fizetem a részem az ételekből, ekkor bezzeg nem hagyta.

Később volt olyan is, hogy hozzászoktam, hogy ő fizet, ezért meg sem próbáltam fizetni. (3000 ft-os pizzázásokrol van szó, de ő is "csóró egyetemista" )

Szakításkor ezt a fejemhez vágta, hogy nem fizettem....

Azóta nem merem elfogadni fiúktól, ha meghívnak valamire, vagy késztetést érzek rá, hogy azonnal visszahívjam őket... Ezt sokszor nem értik miért, volt aki számon is kérte, hogy én miért nem fogadok el meghívást.

2017. dec. 30. 12:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miert is emeled ki a kerdest es miert beszelunk meg mindig az exedrol? Miert nem mesz mar vissza hozza ha ennyire oda vagy erte.
2018. jan. 1. 16:41
 22/24 anonim ***** válasza:
Ugyerzem te meg mindig szerelmes vagy az exedbe.
2018. jan. 1. 16:42
 23/24 anonim ***** válasza:

#6, akink ez ütőkártya, vagy érv, az lényegében egyszerű prostinak tart.

Ne parázz ezen, az csak szimpla bántás volt, ráadásul jogtalan, hiszen ő alakította így a dolgot.

Szerintem sokat ront egy kapcsolaton, ha ilyen dolgok feszülnek - egyszerűbb volna, ha nem feszengenél, hanem megmondanád egyenesen, hogy felesbe szeretnéd az ilyen dolgokat.

2018. jan. 1. 17:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra, amit mondott, ez az egész nem rólad szól, hanem róla.
2018. jan. 1. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!