Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a volt barátom a kapcsolatunk végén a fejemhez vágta, hogy ő fizette a közös programokat, ételeket, ezért nem merek új randipartnereimtől elfogadni semmit? N23
Volt, hogy én felajánlottam, hogy fizetem a részem az ételekből, ekkor bezzeg nem hagyta.
Később volt olyan is, hogy hozzászoktam, hogy ő fizet, ezért meg sem próbáltam fizetni. (3000 ft-os pizzázásokrol van szó, de ő is "csóró egyetemista" )
Szakításkor ezt a fejemhez vágta, hogy nem fizettem....
Azóta nem merem elfogadni fiúktól, ha meghívnak valamire, vagy késztetést érzek rá, hogy azonnal visszahívjam őket... Ezt sokszor nem értik miért, volt aki számon is kérte, hogy én miért nem fogadok el meghívást.
#6, akink ez ütőkártya, vagy érv, az lényegében egyszerű prostinak tart.
Ne parázz ezen, az csak szimpla bántás volt, ráadásul jogtalan, hiszen ő alakította így a dolgot.
Szerintem sokat ront egy kapcsolaton, ha ilyen dolgok feszülnek - egyszerűbb volna, ha nem feszengenél, hanem megmondanád egyenesen, hogy felesbe szeretnéd az ilyen dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!