Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a csajom most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a csajom most meg jár mással. És fejemhez vágta, hogy én rontottam el a kapcsolatot. Szerintetek én rontottam el a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt egy helyzet amikor camozott mással, másokkal és rájöttem és szakítani akartam akkor vele, de nem tettem. Közben csak annyit kértem, hogy mutassa meg 1x a skypot (1 hónap múlva csak úgy randomra kértem), hogy tényleg abba hagyta és, hogy nem akar vele találkozni. Közben feltörtem a skyőpet és láttam, hogy találkoznia akar vele és pár hónappal később csináltam kamu skypot és ott letagadott, hogy járunk. Amikor csókot akartam nem csókolt meg, nem mindig ölelt meg. Mondta, hogy nem szereles belém, csak barátilag szeret. Én pedig próbáltam hívni programokra, nem jött velem. Lehet ott rontottam el, hogy nem vettem neki értékes ajándékokat vagy kellett volna engednem, hogy találkozzon idegenekkel? Nekem ez volt az első kapcsolatom, tanultam belőle, hogy jobban szeretnem kellett volna vagy valammit változni kellett volna a külsőmön. Annyi még, hogy a szülei állandóan kritizáltak, hogy még mindig vele vagy. Mivel nem csókolóztunk nem voltak olyan erős a sexben sem, csak dugtunk, kevés romantika volt. Én akartam romantikát, de nem jött úgy , alig aludtunk együtt, nem jött úgy, ki, pl a lépcsőházban nehéz romantikázni. Azt mondta 1x sem ment el sexbe. Mivel első kapcsim volt és neki is nem tudtam eleinte a csiklóját kezelni majd idővel jobb lett persze. Lényeg az, hogy most nagyon szomorú vagyok, hogy nincs nekem, mert komoly terveim voltak vele, eljegyzés, gyerek. Vagy lehet jobb is így?

2016. máj. 1. 12:54
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
91%

JAJJAJJAJJJ.

Na, nyugodj le szépen. Elsővel sosem tervezünk hosszútávra. Mennyi idősek is vagytok? 18-19?

Na kérlek: a csajod ribi-gyanús, alapból. Aztán, hogy ki tett meg, mit, hogyan, és mit kellett volna, azt nem fogod ennyire tudatosan analizálni. Lehet, hogy nem érzett biztonságot melletted, lehet, h a másiknak nagyobb a farka.

Felesleges ezen gondolkozni. Fiatal vagy még, s a tenger teli van hallal.

26/F

2016. máj. 1. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy jobb, nem tudom miért terveztél vele ha egyszer közölte hogy csak barátként kedvel és nem szerelmes... onannatól kezdve akkor úgy is kell kezelni.
2016. máj. 1. 12:59
 3/9 A kérdező kommentje:

1,5 évet jártunk

Nem a legnagyobb a farkam, biztos van nagyobb farku is. Mondta is amúgy, hogy interneten nagyobbak vannak. Én meg csak szégyeltem magam. Olvastam olyat, hogy a technika sokat ér.

2016. máj. 1. 13:09
 4/9 A kérdező kommentje:
lehet gyereket kellett volna alá tolni.
2016. máj. 1. 13:20
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ne okold magadat, jó?

Kezdjük itt azt érezni, hogy a bűnbakot magadban akarod keresni. NE TEDD. A csajod másoknak mutogatta a p_náját, mikor te nem voltál ott, kezeld így azt a skype-os témát, ok?

2016. máj. 1. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez a csaj h.lye. Olyat sosem mondunk a barátunknak, akit elvileg szeretünk és tisztelünk, hogy van az övőnél nagyobb farok is az interneten. Gondolom nála is van szebb lány, te még sem hoztad ezt fel neki.

A szex meg olyan dolog szerintem, amit gyakorlással lehet megtanulni és nem csak rajtad múlik, hanem a lányon is, hogy mondja közbe, hogy mi tetszik neki és mi nem, hogy tudj változtatni.

Mi mikor összejöttem a barátommal mindketten elsők voltunk a másiknak és kellett egy fél-1 év mire kitapasztaltunk, h mi a jó a másiknak, illetve magunknak, de még így 2 év után is tudunk a másiknak újat mutatni.

Úgyhogy ne keseredj el, nem a te hibád, rossz lányt választottál

2016. máj. 1. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Sokat hibáztál, éreztetni kellett volna vele, hogy neki mennyire fontos vagy, mindent megtenni érte most menj és mondd el neki, hogy mit érzel mert ha nem akkor évekig gyötörni fog a tudat hogy más csókolja meg és mást szeret mert te nem tettél meg semmit érte.
2016. máj. 1. 20:22
 8/9 A kérdező kommentje:
már mondtam, erre azt mondta, hogy én jobban szeretem mint ő engem.
2016. máj. 2. 03:12
 9/9 anonim ***** válasza:

- Azt mondta nem szeret

- Lefeküdt veled pedig nem is élvezte eszerint

- Másokkal randizik, ismerkedik mintha nem lennèl

- Nem akart romantikus, gyengèd helyzetet veled

- Hozzá mèg durván beszól

Ezen mit lehet szeretni?!?

2016. máj. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!