Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a csajom most meg jár mással. És fejemhez vágta, hogy én rontottam el a kapcsolatot. Szerintetek én rontottam el a kapcsolatot?
JAJJAJJAJJJ.
Na, nyugodj le szépen. Elsővel sosem tervezünk hosszútávra. Mennyi idősek is vagytok? 18-19?
Na kérlek: a csajod ribi-gyanús, alapból. Aztán, hogy ki tett meg, mit, hogyan, és mit kellett volna, azt nem fogod ennyire tudatosan analizálni. Lehet, hogy nem érzett biztonságot melletted, lehet, h a másiknak nagyobb a farka.
Felesleges ezen gondolkozni. Fiatal vagy még, s a tenger teli van hallal.
26/F
1,5 évet jártunk
Nem a legnagyobb a farkam, biztos van nagyobb farku is. Mondta is amúgy, hogy interneten nagyobbak vannak. Én meg csak szégyeltem magam. Olvastam olyat, hogy a technika sokat ér.
Ne okold magadat, jó?
Kezdjük itt azt érezni, hogy a bűnbakot magadban akarod keresni. NE TEDD. A csajod másoknak mutogatta a p_náját, mikor te nem voltál ott, kezeld így azt a skype-os témát, ok?
Ez a csaj h.lye. Olyat sosem mondunk a barátunknak, akit elvileg szeretünk és tisztelünk, hogy van az övőnél nagyobb farok is az interneten. Gondolom nála is van szebb lány, te még sem hoztad ezt fel neki.
A szex meg olyan dolog szerintem, amit gyakorlással lehet megtanulni és nem csak rajtad múlik, hanem a lányon is, hogy mondja közbe, hogy mi tetszik neki és mi nem, hogy tudj változtatni.
Mi mikor összejöttem a barátommal mindketten elsők voltunk a másiknak és kellett egy fél-1 év mire kitapasztaltunk, h mi a jó a másiknak, illetve magunknak, de még így 2 év után is tudunk a másiknak újat mutatni.
Úgyhogy ne keseredj el, nem a te hibád, rossz lányt választottál
- Azt mondta nem szeret
- Lefeküdt veled pedig nem is élvezte eszerint
- Másokkal randizik, ismerkedik mintha nem lennèl
- Nem akart romantikus, gyengèd helyzetet veled
- Hozzá mèg durván beszól
Ezen mit lehet szeretni?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!