Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a volt barátom a kapcsolatunk végén a fejemhez vágta, hogy ő fizette a közös programokat, ételeket, ezért nem merek új randipartnereimtől elfogadni semmit? N23

Figyelt kérdés

Volt, hogy én felajánlottam, hogy fizetem a részem az ételekből, ekkor bezzeg nem hagyta.

Később volt olyan is, hogy hozzászoktam, hogy ő fizet, ezért meg sem próbáltam fizetni. (3000 ft-os pizzázásokrol van szó, de ő is "csóró egyetemista" )

Szakításkor ezt a fejemhez vágta, hogy nem fizettem....

Azóta nem merem elfogadni fiúktól, ha meghívnak valamire, vagy késztetést érzek rá, hogy azonnal visszahívjam őket... Ezt sokszor nem értik miért, volt aki számon is kérte, hogy én miért nem fogadok el meghívást.

2017. dec. 30. 12:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

De te felajánlottad.

Így ha a fejedhez vágja, az ő szégyene. Hidd el, senki sem neki adna igazat.

Sajnos szakításkor mindent dobálnak az emberek a másikra, át sem gondolják.

Ne vedd magadra. Vannak olyan férfiak akik nem így gondolkodnak. Sőt. :)

2017. dec. 30. 12:41
 12/24 A kérdező kommentje:

Igen, szakításkor bántani akart, de ha mástól elfogadok valamit, akkor neki is megadom rá az esélyt, hogyha bántani akar, akkor ezzel is megbántson.

(Mondjuk ez még friss dolog, hátha idővel jobban elfelejtem.)

2017. dec. 30. 12:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Senki sem követelte tőle, magától adta, akkor mi a kínja? :D Önszántából adta, az egyetlen, akivel zsörtölődhet, az a tükörképe. Istenem, tanulják már meg az emberek vállalni a felelősséget a tetteikért...
2017. dec. 30. 13:01
 14/24 anonim ***** válasza:

Bántani akart, akkor mi a kérdés? Bántani akarok, /soha nem tettem/ mindig lehet találni olyat, amivel tudom bántani a másikat.

Ezen, lépjél túl. Nálam, ha meghívom a nőt, természetesnek tartom, én hívtam, én állom. Minden kép felezni akar, az nálam annyit jelent, ezt a gesztust nem fogadja el, itt a vége. Nincs tovább ismerkedés.

2017. dec. 30. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A barátod sérült, azért mondott ilyet. Kár vele foglalkoznod.

Egyébként tudom milyen, belém is belém rögzült, hogy még fiú havertól sem akartam pl elfogadni semmilyen apróbb meghívást, még egy 120 Ft-os kávéra sem.

Tudod, miért volt ez?

Az ugyanilyen lelkisérült pötsök miatt, mint az exed.

Egyszer egy kocsmában a bartnőimmel épp sorban álltunk a pultnál italt kérni. Előttünk a sorban valahogy elkezdett velünk bezsélgetni 2 srác, és közben meg is kérdezte, hogy iszunk.

Ráztam a fejem(eleve hogy nem várok meghívást köszi!), hogy mi tequilát iszunk, azzal szeretnénk koccintani.

A büdös parasztak meg valahogy az agyában ez másképp csapódott le, mert erre meg kiakadva közölte VELEM,

hogy mi milyen lányok vagyunk, hogy meghivatjuk magunkat, és a sör már nem is jó, hanme a drága piákkal, pff..

- Nézetm csak psilogva hogy WFT?????

Láthatod, hogy nyilvánvalóan a másiknak van baja, közöm nem volt ahhoz, amit mondott. Nem is kell fogllakozni ilyenekkel, nem az én dolgom, hogy adott emberek hurcolnak valami elnyomott frusztrációt magukban, és rajtam, akinek semmi közöm hozzá, csapódik le. :D

Szóval ha egyet mondhatok, ne vedd fel mások hurcolt frusztrációit, és ne hurcold tovább.

Teljesen mindegy, mit gondolnak rólad, ha az éppenséggel hülyeség, kár ezen felidegestíeni magad.

Az exed esetében más kicsit a dolog, mert nem egy idegen, de az oka ugyanaz: csak meg akart bántani. De attól még midngi kár ezzel foglalkoznod, hiszen alaptalan.

Sőt. Ennyi erővel akkor te is mondhattad volna a barétodnak, hogy ő meg meg akart venni ezzel téged talán, hoyg mindig ő fizetett? Akkor már te alárendeltje vagy? Ugye, hogy nem!

Nettó hülyeség, ezt te is tudod. HA ki akartad volna használni, nem a pizza árát küöltötte volna csak rád. Ő is tudja, csak fájt neki valami, amit akkor hirtelen így csapódott le.

2017. dec. 30. 15:35
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél? Semmit.

Ez tipikusan egy primitív reakció, amiért nem tudja elviselni, hogy nem körülötte forog a világ. Valós sérelmet meg nem tudott a fejedhez vágni, így keresett valami kamu dolgot, amivel letámadhat.

Ha erre nagyon vissza akarsz vágni, akkor érvelhetsz azzal, hogy elvégre ő ellenkezett, és neked nem hagyott választást. De mondom, ez tipikusan a legprimitívebb, leggyökerebb viselkedésminták egyike, amiket ő csinál.

Ami meg azt illeti: attól, mert egy gyökér pasassal hozott össze a sors, nehogy már a következők szívjanak amiatt, amiért az előző gyökér volt.

2017. dec. 30. 15:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Ha nem hagyott fizetni, és ő hívott meg téged, akkor taplóság a fejedhez vágni, hogy te nem fizettél semmit. Ha ez ténylegesen zavarta őt még a kapcsolat alatt, akkor az ő hibája, hogy nem ült le veled beszélni, hogy figyelj kedves, én szívesen meghívlak ebédre, de néha azért te is állhatnál egy-két dolgot, mert én sem vagyok Rotschild báró.

Az új kapcsolatoknál az a legtisztább, ha fogadod a meghívást, de úgymond meghálálod. Pl. ha meghívott ebédre, akkor lepd meg csokival, hívd meg kávézni.

Nyugi, nem mindenki olyan paraszt, mint az exed.

22/N

2017. dec. 30. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig tartott a kapcsolatotok? Az elején oké, hogy a pasi fizet, de később szerintem nem. Azzal persze nem értek egyet, hogy ezt a fejedhez vágta. Nyugodtan fogadd el ha meghìvnak, de legközelebb is pròbálj fizetni, ha csak nincs òriási különbség a fizetéseitek között.
2017. dec. 31. 09:03
 19/24 A kérdező kommentje:

2 évig, sokszor volt talink pénzköltés nélkül.

Mikor felmentem hozzá, megkérdeztem mit vigyek, azt mondta semmit...

Volt, hogy meg sem kérdeztem csak vittem rágcsálnivalót, üditőt, azokat elfogyasztottuk.

Mikor nálam voltunk pizzát rendeltünk, volt, hogy főztem, ezeket én fizettem.

2017. dec. 31. 13:46
 20/24 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem volna exedet, hogy miért most sír a szája, miért nem akkor, amikor nem hagyta, hogy kifizesd a saját részed. Ha nem akar fizetni, akkor ne fizessen, de ne utólag hozza fel. Ennyi.

Tényleg ne rugózz rajta, és fogadd el nyugodtan mások meghívását, nem mind olyan hülye, mint az exed. Ha pedig valaki szintén a fejedhez vágja majd, hogy ő fizetett neked, akkor mi van? Legalább levonhatod, hogy ez se normális.

2018. jan. 1. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!