Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el?
Figyelt kérdés
A párommal több mint egy éve együtt vagyunk viszont most bizonyos okom miatt megromlott a kapcsolatunk és nem akarom,hogy szenvedjen a kapcsolatban ezért szakítottam vele mert szeretem ahhoz,hogy nem várom el tőle,hogy miattam szenvedjen feleslegesen.Viszont én nagyon szeretem őt és kötődök hozzá eléggé megszoktam már,hogy a mindennapjaim része és most nagyon ürességet érzek és szomorúságot.De tudom,hogy így lesz neki a legjobb mert nekem ő nagyon fontos és jót akarok neki még akkor is ha engem kikészít a hiánya.Friss még bennem a seb eléggé fáj is tudom,hogy azt mondják az idő majd segít de valamivel elszeretném terelni a figyelmemet róla és arról,hogy nagyon fáj az ő elvesztése.Tudom,hogy ő is szeret még de jobbnak láttam,hogyha megszakítom vele a kapcsolatot.Mit tegyek,hogy ne kattogjak folyton rajta,hogy most mit csinál és,hogy van?2017. dec. 27. 22:21
31/31 anonim válasza:
Ha helyes döntést hoztál, nem kattogsz rajta.
Ennyi.
Én hoztam egy ilyen döntést, és nem kattogok rajta. Nem szűnt meg az érzés iránta, de látom a mostani helyzetem, és tudom, hogy helyes döntés volt. Nem fáj a hiánya, mert tudom boldog.
Amit kérdést kiírtál, annyit sugall, hogy nagyon megbántad, két szék közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!