Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszít a párom múltja. Hogyan engedjem ezt el?
Lassan 2 éve leszünk együtt,de még mindig zavar a párom előző időszaka. Mármint előttem. Rengeteg egy éjszakás kalandja volt, most pl legutóbb egy legénybúcsús videót láttam róla ahol a sztriptízes csajszit simogatta,-mint "vendég", és ezek nagyon taszítanak. Szeretem, bízom benne,de nem akarok ezek közül a lányok közül " egy lenni...Hiába akarom ezt elfelejteni,valahogy előbukkan bennem.
ezt az érzést hogyan oltsam ki magamból?
Előre is köszi!
L: 26, F: 35
Amikor én vagy más férfiak felhozzuk ugyan ezt csak a másik oldalról, hogy mennyire pocsék dolog tud lenni, hogy a csaj leszopott vagy ötöt és megdugták már 6-an és még csak egy 22 éves egyetemista, akkor mindig csak a lehurrogás megy.
Különös látni ilyenkor, hogy azért a nők csőrét is piszkálják az ilyen múltú férfiak.
Neked mi a rossz benne? Félsz attól, hogy megcsal vagy eldob egy másikért, mert neki ilyen könnyen megy ez vagy az is bánt, hogy jellemre egy olyan férfi mellett kell élned aki eddig már belelógatta mindenféle nőbe a farkát?
Hidd el,pontosan látom,hogy sok lány sem különb...Sőt.
És igen.félek,hogy egy idő után kevésnek bizonyulok majd a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!