Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszít a párom múltja. Hogyan engedjem ezt el?
Lassan 2 éve leszünk együtt,de még mindig zavar a párom előző időszaka. Mármint előttem. Rengeteg egy éjszakás kalandja volt, most pl legutóbb egy legénybúcsús videót láttam róla ahol a sztriptízes csajszit simogatta,-mint "vendég", és ezek nagyon taszítanak. Szeretem, bízom benne,de nem akarok ezek közül a lányok közül " egy lenni...Hiába akarom ezt elfelejteni,valahogy előbukkan bennem.
ezt az érzést hogyan oltsam ki magamból?
Előre is köszi!
L: 26, F: 35
hah ez h.lyeseg
a baratosnem ferje huszas eveiben arrol volt hires, hogy a falu osszes noje megvolt neki
azota megjott az esze, normalis, erett ferfi lett belole, 10+ eve hazasok es gyonyoru gyerekuk meg viragzo vallakozasuk van
a ferj allitja hogy az az idoszak elmult es a baratnom teljesen megbizik benne
addig higyj a baratodnak amig az ellenkezoje meg nem tortenik, de addig abszolut feleslegesen keserited a sajat es az o eletet, hogy nem bizol benne, meg hogy allandoan a multon pattogsz
ha sokat hajtogatod meg a vegen megunja es keres maganak egy olyan not, aki elfogadja a multjaval egyutt!
Hol van a kapcsolatotokban a MA? Kattogsz a múltján, és aggódsz azon, hogy holnapra visszaugrik a csajozós énjébe...
Nemkéne a mában élni? Ma veled van, ma együtt ébredtek,srb stb stb..
Akkor egyedülálló volt, vagyis miért ne tehette volna meg?
Amúgy nekem a két év elég bizonyíték lenne arra hogy tényleg szeret, főleg ha sosem csalt meg. Férfibe is nőbe van is ilyen hogy amikor nincs senki akkor fűvel-fával, viszont ha összejön egy komolyabb akkor csak ő van.
Ráadásul egy 35 éves az már (a legtöbb esetben) férfi, aki vágyik az állandó társra.
De ha nem tudod ezt elfogadni és félsz és taszít akkor keress egy szüzet...
Vagy legalábbis olyat akinek csak komoly volt.
Két éves múlttal miért vagy féltékeny az egy éjszakásokra?
Nekem gázabb, hogy legénybúcsúra jár, mint az, hogy kit simogat ott.
"A páromnak is meg volt mindenki aki él és mozog"
Az jó... Igazi férfi a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!