Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el?
A párod aki hiányzik, mert szakítottál vele..... Hm. Ez érdekes. Roppant érdekes.
Akkor mi a kamu a történetben?
😏🙄
Az ilyen szövegtől még a talpam is ökölbe szorul.
Én is hallottam ilyen süket dumát nőtől. Ezt akkor mondják amikor le akarnak lépni és dobják az embert és még magukat állítják mártírnak, akik csak a mi érdekeinket veszik figyelembe akkor is ha szenvednek ettpl.
Megáll az ész hogy lehet valakit ennyire hülyének nézni. "Nagyon szeretlek de azért hagylak el mert jobbat érdemelsz"
Megmondom én kiscsillag mi a helyzet: azt hitted hogy más pasival jobb lesz de amikor rájöttél hogy csak szemetekkel kerülhetsz össze akkor kezdted el becsülni és értékelni a srácot és rohadtul megbántad hogy dobtad.
26-os vagyok
Édes Tündérke! Ha te dobsz egy olyan férfit aki szeret téged, ráadásul te is szereted és nem a kapcsolatotokat hozod rendbe akkor biztos a sor végén álltál amikor az észt osztották.
És még mindig azon gondolkodol hogy engedhetnéd el lélekben.
A szerelem vagy szeretet drága kincs, aki így eldobja az nem is érdemli meg hogy boldog legyen.
HOZD RENDBE A KAPCSOLATOD!
Egyszerű a képlet külső szemlélőként.
Valamiért besokaltál és már te nem akarod azt a kapcsolatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!