Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el?

Figyelt kérdés
A párommal több mint egy éve együtt vagyunk viszont most bizonyos okom miatt megromlott a kapcsolatunk és nem akarom,hogy szenvedjen a kapcsolatban ezért szakítottam vele mert szeretem ahhoz,hogy nem várom el tőle,hogy miattam szenvedjen feleslegesen.Viszont én nagyon szeretem őt és kötődök hozzá eléggé megszoktam már,hogy a mindennapjaim része és most nagyon ürességet érzek és szomorúságot.De tudom,hogy így lesz neki a legjobb mert nekem ő nagyon fontos és jót akarok neki még akkor is ha engem kikészít a hiánya.Friss még bennem a seb eléggé fáj is tudom,hogy azt mondják az idő majd segít de valamivel elszeretném terelni a figyelmemet róla és arról,hogy nagyon fáj az ő elvesztése.Tudom,hogy ő is szeret még de jobbnak láttam,hogyha megszakítom vele a kapcsolatot.Mit tegyek,hogy ne kattogjak folyton rajta,hogy most mit csinál és,hogy van?
2017. dec. 27. 22:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Miért engedted el ha szerettétek egymást?
2017. dec. 27. 22:23
 2/31 anonim ***** válasza:
Miért szakítottál vele?
2017. dec. 27. 22:32
 3/31 A kérdező kommentje:
Mert úgy érezem,hogy ő jobbat érdemel és nem olyan a kapcsolatunk mint anno és jobb lesz neki ha én kilépek az életéből mert nem szenved.
2017. dec. 27. 22:33
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az ilyen embereket. Miért nem egyszerűbb valakinek elmondani a tényállást az adott nehézségről kereken karikán és hagyni, hogy eldöntse, úgy is szeretnék ezt a kapcsolatot, vagy sem. Felnőtt ember, nem kisfiú, hogy te önhatalmúlag eldöntsd, neki mi a jó, ha egyszer szereted... Ne haragudj, de ez a "jobb nélkülem" duma a legnagyobb bullshit, amit valaha hallottam. Nagy fiú a párod, majd ő tudja, kivel hogy a jó neki és bevállalja-e a fáradságot, távolságot, nehézséget, vagy ami miatt rád jött ez az agymenés...

Miért csináltok ekkora ostobaságokat?:(

2017. dec. 27. 22:33
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem olyan első olvasatra olyan önzőségnek tűnik.

Majd én eldöntöm mi legyen a kettőnk kapcsolatával szituáció.

2017. dec. 27. 22:34
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett volna egyszerűbb ha előbb megpróbáltátok volna azt a bizonyos dolgot helyre hozni? Ha még igazán szeretitek egymást simán meg lehetett volna oldani csak hozzáállás kérdése szerintem.

Nem mindig az elengedés a legjobb megoldás.

2017. dec. 27. 22:35
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önző ő is pontosan jól tudja,hogy nem akarom,hogy ő szenvedjen a kapcsolatunk miatt éppen ezért akarom,hogy ő boldog legyen és ha ez nem működik kettőnk között akkor nem erőszakolom rá magam hanem ott hagyom.
2017. dec. 27. 22:36
 8/31 anonim ***** válasza:

De ha szeretitek egymást, mi a baj?

Miért ártasz neki? Nem értem.

2017. dec. 27. 22:36
 9/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok ártani neki pont,hogy azt akarom,hogy ne szenvedjen tovább rossz kapcsolatban és neki ne fájjon.
2017. dec. 27. 22:39
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval gyakorlatilag szereted, csak egy paranoid hülye önző lotyó vagy és akarata ellenére kidobtad. Hadd gratuláljak...:'D Felnőtt. Fel tudod fogni, hogy mit jelent? Előttem is írták. Tud dönteni. Nem tart senki pisztolyt a fejéhez, hogy maradjon veled, de ha marad, miért nem tudod ezt elfogadni és elmaradni a pcsádon, ha egyszer szereted?

És az ilyen gyökereknek van kapcsolatuk és szaporodnak is...

2017. dec. 27. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!