Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engedjem el?
Figyelt kérdés
A párommal több mint egy éve együtt vagyunk viszont most bizonyos okom miatt megromlott a kapcsolatunk és nem akarom,hogy szenvedjen a kapcsolatban ezért szakítottam vele mert szeretem ahhoz,hogy nem várom el tőle,hogy miattam szenvedjen feleslegesen.Viszont én nagyon szeretem őt és kötődök hozzá eléggé megszoktam már,hogy a mindennapjaim része és most nagyon ürességet érzek és szomorúságot.De tudom,hogy így lesz neki a legjobb mert nekem ő nagyon fontos és jót akarok neki még akkor is ha engem kikészít a hiánya.Friss még bennem a seb eléggé fáj is tudom,hogy azt mondják az idő majd segít de valamivel elszeretném terelni a figyelmemet róla és arról,hogy nagyon fáj az ő elvesztése.Tudom,hogy ő is szeret még de jobbnak láttam,hogyha megszakítom vele a kapcsolatot.Mit tegyek,hogy ne kattogjak folyton rajta,hogy most mit csinál és,hogy van?
Az mindegy, te ezt hogyan magyarázod, ez akkor is önzőség.
Önhatalmúlag döntöd el kettőtök viszonyát.
Gondolom nem lehet gyerek vagy ilyesmi...
2017. dec. 27. 22:41
12/31 anonim válasza:
Persze, hogy ismered, magát mindenki ismeri:'D Nem kell magadat védened más accountból. A kérdés alapján pedig igenis egy buta lotyó, aki nem tudja, mit csináljon jó dolgában.
2017. dec. 27. 22:45
13/31 anonim válasza:
Teljesen a kérdező vagyok, de mindegy is... nem vitatkozom "fegyvertelenekkel"
2017. dec. 27. 22:47
14/31 anonim válasza:
Logikátlan. Nem látunk a kapcsolat mögé.
Az jön le, hogy adott egy jól működő kapcsolat, ami esetleg valami konfliktus miatt megromlott. Ahelyett, hogy ezt rendbe rakná, (hiszen szeretik egymást), szóval ahelyett dobja.
Van valami plusz infó amit elhallgat? Miért szenved a srác? Nem szereti a lányt,csak kegyelmből van vele?
Te pedig a mocskolódást hagyd máshol. Ez nem az a hely. Köszi, pacsi. 😐🙄
2017. dec. 27. 22:47
15/31 anonim válasza:
Mi abból indulunk ki, amit írnak.
Nincs senkinél jósgömb.
Ha te ismered, beszélgess vele te.
Ha viszont verekedni akarsz, akkor itt vagyok én.
2017. dec. 27. 22:49
16/31 anonim válasza:
#15 Hagyjuk máshol a mocskolódást igen?? akkor a többi aberráltnak is mondd meg, hogy ne lotyózzanak valakit ok nélkül úgy, hogy nem is ismerik az illetőt...
2017. dec. 27. 22:51
17/31 anonim válasza:
Ha nem tetszik a válasz ne írj ki kérdést.
Pátyolgatásra számítottál?
2017. dec. 27. 22:55
18/31 A kérdező kommentje:
Nem zavar,hogy nem én válaszolok neked vissza?
Nincsen másik fiókom hanem a párom meglátta miket írtok és ő válaszol rájuk!
2017. dec. 27. 23:00
19/31 anonim válasza:
A párod, akivel szakítani akarsz?
Ez most komoly?
Troll vagy?
2017. dec. 27. 23:02
20/31 anonim válasza:
Persze, majd még ezek után fényesre nyalja anonim a kia popikádat. :DDD te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak minket nézel annak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!