Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértesz? "Amikor a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz? "Amikor a fiatal férfiaknak a lehető legnagyobb szükségük volna egy megértő, támogató társra (20-25 év), többségük a társadalmi ranglétrán a perifériára szorul, mert a nők vannak abszolút válogató pozícióban. ""

Figyelt kérdés

egy netes cikkben szerepel szerintem mélyen igaz!

[link]

2017. dec. 25. 15:40
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
94%
.... És ezek után emberek "szexpiaci", "húspiaci" értékét taglalja.
2017. dec. 25. 20:41
 52/55 anonim ***** válasza:
Létező dolgok ezek az értékek. Piacgazdaság alapon működik a párkeresés is. Kereslet, kínálat ,igények, felvevőpiac ,trendek stb .Minden más csak önámítás.
2017. dec. 25. 20:45
 53/55 A kérdező kommentje:
örülök, hogy nem csak trollok válaszolnak! :-)
2017. dec. 25. 21:22
 54/55 anonim ***** válasza:
95%

Úristen, milyen hígagyú nőgyűlölő népség van most itt. Évekkel ezelőtt aktív tag voltam, de látom, hogy minden egyes kérdésnél a 65%-os és a 69%-os egymást támogatva gyűlölik a nőket.

Persze, én elhiszem, hogy vannak szemét nők, le se köpném őket, mint ahogy szemét férfiak (csak egy példa az általatok emlegetett "mindig a nő választ" témára, engem is hajtottak már, el, hogy bocs nem kellesz, nem is egyszer, mégse utáom a férfinemet!) de nem a nemük miatt olyanok amilyenek, hanem a személyiségük miatt. Mindenkinek más személyisége van, tök mindegy mi lóg vagy nem lóg a lába között.

Nem hiszem, hogy joga lehet bárkinek utálni engem, mert nő vagyok úgy, hogy nem is ismer. Én se utállak, csak piszkosul sajnállak, és remélem hamarosan megtalálod a boldogságod, mert jelenleg csak szennyezed a világot ezzel a keserű, szomorú látásmóddal.

Boldog Karácsonyt!

2017. dec. 26. 11:11
 55/55 anonim ***** válasza:
76%

Én nem értek egyet ebben a formában ezzel az állítással. Leginkább azért, mert azt tapasztalom, hogy a legtöbb ilyen korú srácnak nem úgy tűnik, hogy szüksége lenne támogató társra... vagy pontosabb leszek, nem akarnak, vagy csak egyoldalúan. A többség azon nyíg, hogy miért nem tud levarrni fitneszes testű libákat, csak szórakozni akarnak, csak szex, elköteleződés az ördögtől van... aki meg igényelné, az egyoldalúan. Bőg, hogy jaj, neki egy nő kellene ahhoz, hogy legyen motivációja az életre, mert ugye csak emiatt punnyad meg csak emiatt nem tanul, nem dolgozik és eszik/alszik/wowozik egész álló nap... ami már alapjáraton nem egészséges mentálisan, mert az embernek egyedül is tudnia kell jól éreznie magát... de sajnos az esetek többségében nem viszonozzák. A lány mondja el 1000x, ő mennyire jó parti, lássa el úgy, mint anyuci, legyen szexre kész, amikor csak ő akarja... és cserébe? Tök értelmes, kedves barátnőim jártak úgy, hogy kb. pár havi kapcsolat után megkapták, hogy "ja de hát én katolikus vagyok, te meg nem, és anyucikám kiakadna emiatt, szóval kopp" meg "mit hisztizel azon, hogy már megint nem találkoztunk, pedig beígértem, és nem találkoztunk már 3 hete... ne akarj kisajátítani, de te r...c"... Vagy aki társkeresőzik kapcsolat alatt, és úgy indokolja, hogy "Hát de édesem, eddig nem volt semmi sikerélményem, megérthetnéd..."... És ezek átlag alatti és átlagos kinézetű magukat rendes srácnak tartó egyének.

Plusz amikor én voltam 20-25 éves, hozzám képest a korosztályom még egyetemen is full éretlen volt. Anyuci törli ki a popsiját is, csak a bulizás érdekli... ilyen korban én meg már komoly kapcsolatra vágytam, ahol egyenrangú félként tekintenek rám.

Abban igaza van az írásnak, hogy a 20-25 éves férfiak közül vannak, akiknek nehezebb... miért? Mert a korukbeli csinos nőkre hajt a férfitársadalom 80%-a (mert nyilván ők sem a 150 kilós bajszos Mariskánál próbálkoznak), és így kisebb eséllyel választja őt valaki, ha van mondjuk 20 egyéb jelentkező. Ha az adott 20-25 éves srác nem is néz ki jól, nincs pénze, nincs is jó dumája, sem magas tudása, akkor bele fog szürkülni az átlagba, és nyilván olyat fog az adott leányzó választani, aki megfogja valamivel. Ez bizonyos esetekben a pénz, bizonyos esetekben nem az.

2017. dec. 27. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!