Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz? "Amikor a fiatal férfiaknak a lehető legnagyobb szükségük volna egy megértő, támogató társra (20-25 év), többségük a társadalmi ranglétrán a perifériára szorul, mert a nők vannak abszolút válogató pozícióban. ""
"Próbálnak összekaparni egy házat és egy autót, hogy valahol le tudják élni az életüket."
A nok talan nem? Ne martirkodj.
"Kérdés: miért lenne nagyobb szükség támogató társra 20, mint 40 évesen?"
Ez egy jó kérdés, sztem pl. azért, mert 35 után erősen jön a "már mindent láttam, mindent megcsináltam" feeling, vagyis az embert nem nagyon hozza már lázba semmi. Erre az állapotra mondta viccesen a humorista, hogy 40 fölött már inkább ül és nem csinál semmit, mint bármi mást állva.
Előtte másképp van, mindennek van tétje, mindennel megszenved az ember, minden erősebben érinti.
24es a nők nem , ők beleülnek a készbe, és mikor ez sikerült azon vannak hogy a vagyont aztán magukra irassák,álá házasság.
Ezért van az hogy olyan nőt aki hajlandó együtt bármit is építeni a párjával akinek adott időben éppen semmilye sincs, olyat már aligalig nagyítóval ha találni.
Legyen a pasinak menő kocsija és saját lakása ez a minimum,hát mit képzel majd egy csövessel áll össze ?? a nő meg a pucér seggét teszi bele a kapcsolatba igaz azt izmosra formázta az aerobic órákkal ,szóval erőfeszítés ott is megvolt.
FÉRFIHANG XDD
Jó hogy nem huffnágelt linkelsz.
Ezek a radikális feministák férfi megfelelői...
27#
Te ugye csak a tévében láttál nőt?
Én most készülök összeköltözni a barátnőmmel. Azt tervezzük, hogy keresünk egy albérletet és hármasban béreljük, én, az "asszony" és a legjobb barátnője. Ők ketten még tanulnak, az ünnepek után akarnak elkezdeni diákmelót keresni. Én felajánlottam nekik, hogy a spórolt pénzem rááldozom és kifizetem a kauciót és az első pár havi lakbért, hogy gyorsabban tudjunk költözni. Erre ők azt válaszolták, hogy az kizárt dolog, keresnek munkát, összeszedik a pénzt és majd ha ki tudják fizetni mindennek a harmadát akkor költözünk. Végül arról meg tudtam győzni őket, hogy a kauciót kifizetem és majd szép lassan, részletekben visszafizetik.
Na ebbe milyen női összeesküvést látsz bele?
79% Hagyjad, nem figyelnek oda arra amit írsz, csak a saját sértett ködös képzeletükben élnek. Utálják ezek a normális nőket és férfiakat is. Mindenkit gyűlölnek, akinek kicsit jobban megy, irigyek.
Én is írhatom, hogy anyám, nagyanyám kidolgozza a belét, aztán utána mennek haza és vár rájuk este a főzés, takarítás.
Hogy volt olyan hónapom, amikor két szabadnapom volt.
És akkor ott van tesóm, akit felnőtt férfi létére anyám tart el, mert nem hajlandó dolgozni, de menő ruhák, bulika, azok kellenek neki. Most akkor általánosítsak én is? Jah és ő is ezt tolja, ezt a nyavalygást, miközben cigiért lusta kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!