Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértesz? "Amikor a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz? "Amikor a fiatal férfiaknak a lehető legnagyobb szükségük volna egy megértő, támogató társra (20-25 év), többségük a társadalmi ranglétrán a perifériára szorul, mert a nők vannak abszolút válogató pozícióban. ""

Figyelt kérdés

egy netes cikkben szerepel szerintem mélyen igaz!

[link]

2017. dec. 25. 15:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagyok. Pont ezért nem kell egy pasika kiegészítőnek, hogy jól érezzem magam. Egyedül is megy. Ha téged szórakoztatni kell meg istápolni, azt a mamánál keresd.
2017. dec. 25. 18:41
 32/55 anonim ***** válasza:
36%
29-es ,nem én való életben látom, hogy 10 perc ismerkedős beszélgetés után BÁRMELYIK nő már lekáderez hogy mit dolgozol, hol laksz ,milyen kocsid van. És ha nem jó a portfólió, akkor már meg is fagy a légkör . Büdös életben nem találkoztam olyannal aki nem ezt teszi ,csak van amelyik direktben van amelyik alamuszi.
2017. dec. 25. 18:44
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

30#

Tudom, hogy meggyőzni nem fogom őket, mert egy teljesen eltorzult, képzelt világban élnek.

Csak kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak egy ilyen ördögtől való gondolatra, hogy egy nő nem csak szexrabszolgának jó és neadjisten egy nő is dolgozik és hozzá tesz egy kapcsolat anyagi részéhez

34/55 anonim ***** válasza:
96%

Most bárki szerint egy nőnek kötelessége összejönni egy férfival, vagy mi?

A linkelt oldal is egy szánalmas vicc.

35/55 anonim ***** válasza:
29%
32-esnek igaza van,meg nekem, a többi csak mellébeszélés.
2017. dec. 25. 18:47
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Miért egy férfi nem kérdez ilyet soha egy nőtől?

Mindkét oldalon vannak "elvárások", ez az, amit felesleges tagadni.

Igen, vannak nők, akik a pénzre és anyagiakra mennek, de a többség nem ez.

2017. dec. 25. 18:50
 37/55 anonim ***** válasza:
7%
A többség nem ez, aha, 100 ezerből 2 nem ilyen kb. Vagy a külső vagy a pénz,ez számít a nőknek,más semmi.
2017. dec. 25. 18:54
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Hű... az általánosítás.

Igen, nekem számít a külső IS. De neked nem? Azzal nincs szerintem probléma, ha külsőleg is vonzódik az ember a párjához. Persze nem ez a legfontosabb.

Viszont ha már általánosítás, mi kell a férfinak? Áh, a nő csináljon minden házimunkát + szexeljen sokat és ne szóljon vissza a férfinak.

2017. dec. 25. 18:57
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

32#

Az autószerelő, nincs kocsim, szüleimnél lakom, az a nők álma és nálam ezért nem fagyott meg soha a beszélgetés amikor ez a téma szóba került. A randikra is biztosan csak azért jöttek el, mert tudták, hogy majd 23 éves koromban veszek egy velem egyidős peugeot 306-ot és ezt azért mégsem hagyhatták ki. A barátnőm is azért van velem már 2 és fél éve, mert reménykedik, hogy gyorsan elpatkolok és az övé lesz a félmilliós megtakarításom és az a kocsi ami ér 200 ezret. Valahogy így gondoltad?

2017. dec. 25. 19:01
 40/55 anonim ***** válasza:
0%

36os,nem én pl nem kérdezem meg a nőtől hogy mennyit keres mennyit ér a háza milyen kocsival jár,legalábbis az ismerkedési szakaszban nem. Amikor már komolyabban járunk sokadik alkalommal, akkor nyilván kiderül ,de soha nem szempont. A nőknek meg szinte csakis ez a szempont .

Lehet mondani ,hogy van kivétel én el is hiszem mert másnál láttam már kivételt, megálapodott családoknál 40 felett meg egy két hormontúltengéses fellángolós tininél akik egy lángos meg hidegvíz mellett is vihognak és a faludiszkó mögötti bokorban üzekednek. De úgy 21-35 közt az van amit írok. Nyílván van medve is az erdeinkben, mutattak is lábnyomot róla, de attól még én nem találkozok eggyel sem annyira ritka.És a saját tapasztalatot semmi sem pótolja.Az ember abból építkezik, abból általánosít amit tapasztal.

2017. dec. 25. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!