Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart itt a világ hogy már a nők kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Múltkor is egy társaságban oda jött hozzám egy nő ismerkedési szándékkal..hát el is küldtem a fenébe pedig csinos volt de nem értem én ezt..egy nő legyen nő egy férfi legyen FÉRFI. És igenis a férfi udvaroljon kezdeményezzen, ez s férfi dolga, szóval -ré is mondtam ennek a nőnek hogy ez eléggé ri##s viselkedés2017. dec. 21. 09:42
31/37 anonim válasza:
Egy férfi férfi, egy nő nő, oké, de egy ilyen dolog még nem borítja fel a világnak ezt a fajta egyensúlyát!
32/37 anonim válasza:
Szóval, attól érzed magad "nagybetűs" férfinak, hogy ha egy nő ismerkedne veled, akkor azt elküldöd a fenébe. Remek, bár az ilyen embert, sokan csak útszéli tahónak tartják, nem férfinak.
33/37 anonim válasza:
Remélem ha ennyire maradi vagy, akkir el is fogod jó színvonalon tartani
34/37 anonim válasza:
Először is, Te egy tahó vagy. A lány kedves volt. Miért nem lehet szépen elküldeni. Ha Neked nem jön be, majd másnak lehet...
2. Máskor meg mindenki sír, hogy egyenjogúság van, a nő is kezdeményezzen, meg adjon jeleket.
3. Neked nem nő kell, hanem házinéni (ha elvárod, hogy az asszonynak a konyhában legyen a helye, remélem el is tartod, h estére meleg étellel, kitakarított lakással, stb. várjon).
4. Ideje lenned némi társadalomtörténetet is tanulni. A nők régen tök egyértelműen jelezték, hogy kiválasztották a férfit. Ledobták "véletlenül" és a férfi felvette. Tessék:
35/37 anonim válasza:
36/37 anonim válasza:
34-es vagyok, javítok. Ledobták "véletlenül" a zsepijüket a kiválasztott előtt, és várták, hogy felvegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!