Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tart itt a világ hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart itt a világ hogy már a nők kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Múltkor is egy társaságban oda jött hozzám egy nő ismerkedési szándékkal..hát el is küldtem a fenébe pedig csinos volt de nem értem én ezt..egy nő legyen nő egy férfi legyen FÉRFI. És igenis a férfi udvaroljon kezdeményezzen, ez s férfi dolga, szóval -ré is mondtam ennek a nőnek hogy ez eléggé ri##s viselkedés
2017. dec. 21. 09:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ha már ilyen tökös férfi vagy, hogy te szeded fel a nőt, akkor el is várod, süssön, főzzön, takarítson, mosson rád, ha te hajlandó voltál neki udvarolni. Viszonzásként, ennyi jár neked.
2017. dec. 21. 12:23
 22/37 A kérdező kommentje:
21. Ez természetes...egy férfi legyen férfi egy nő legyen nő..
2017. dec. 21. 12:31
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Akkor te rabszolgát akarsz nem társat.

Szívből sajnálom a leendő párod.

Ezek a dolgok a kölcsönösségen alapulnak.

De remélem ez csak egy troll kérdés, és az utolsó válaszod is viccnek szántad. Amennyiben nem, remélem olyan nőt fogsz ki, aki megmutatja milyen egy valódi kapcsolat.

Ha nem moderálnák amit írok, nem lettem volna ilyen finom.

2017. dec. 21. 12:45
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Különbözőek vagyunk. Hozzád olyan nő illik, aki sosem kezdeményez, máshoz meg olyan, aki egyszer legalább azért mégis megtette. Na, nehéz volt? Belehalunk ebbe így? Nem hát.
2017. dec. 21. 12:58
 25/37 anonim ***** válasza:
89%
Személy szerint én örülök, amikok kezdeményeznek a nők, mert félénk vagyok.
2017. dec. 21. 13:17
 26/37 anonim ***** válasza:
Hol? Karácsonyra oda utazom.
2017. dec. 21. 15:21
 27/37 anonim ***** válasza:
97%
Köszi kérdező, innentől ha egy itteni Zokogó Testvér arra panaszkodik, hogy a nőknek büdös a kezdeményezés, linkelem ezt a kérdést ;)
2017. dec. 21. 15:48
 28/37 anonim ***** válasza:
Ne légy link linkelni, Lincoln!
2017. dec. 21. 16:28
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ez kamu, másrészt pedig ahogy mindennek, ennek is 50%-a illeti a nőket. Nem kizárólagosan egyik vagy másik oldal dolga a kezdeményezés, hanem azé, aki szeretne valamit.
2017. dec. 21. 17:51
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért elküldeni a fenébe, mert nő létére Ő kezdeményezett?! Öregem, bocsi, de tutira nem vagy normális ilyen mogorva hozzáállással egy kedves, barátságos kezdeményezés miatt!

Oké, én is azon a véleményen vagyok, hogy alapból a férfinak kell kezdeményeznie, de ez csupán szokás, nem pedig nagybetűs előírás! És mára már úgy realizálódott a világ, hogy bármelyik fél nyugodtan kezdeményezhet, ha bejön neki a másik!

Szegény csajszi kedvesen közeledni akart, Te meg csak azért elküldted melegebb éghajlatra, mert Ő kezdeményezett, és nem Te, ekkora egód van! Legszívesebben megérdemelnéd, hogy egyetlen nő se maradjon veled életed végéig, ha nem tanulód meg tisztelni őket! És ez nem gyengeség, egy erős igazi férfi is lehet gyengéd, ha a helyzet úgy kívánja!

2017. dec. 21. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!