Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tart itt a világ hogy már a nők kezdeményeznek?
Kérdező. Akkor te rabszolgát akarsz nem társat.
Szívből sajnálom a leendő párod.
Ezek a dolgok a kölcsönösségen alapulnak.
De remélem ez csak egy troll kérdés, és az utolsó válaszod is viccnek szántad. Amennyiben nem, remélem olyan nőt fogsz ki, aki megmutatja milyen egy valódi kapcsolat.
Ha nem moderálnák amit írok, nem lettem volna ilyen finom.
Csak azért elküldeni a fenébe, mert nő létére Ő kezdeményezett?! Öregem, bocsi, de tutira nem vagy normális ilyen mogorva hozzáállással egy kedves, barátságos kezdeményezés miatt!
Oké, én is azon a véleményen vagyok, hogy alapból a férfinak kell kezdeményeznie, de ez csupán szokás, nem pedig nagybetűs előírás! És mára már úgy realizálódott a világ, hogy bármelyik fél nyugodtan kezdeményezhet, ha bejön neki a másik!
Szegény csajszi kedvesen közeledni akart, Te meg csak azért elküldted melegebb éghajlatra, mert Ő kezdeményezett, és nem Te, ekkora egód van! Legszívesebben megérdemelnéd, hogy egyetlen nő se maradjon veled életed végéig, ha nem tanulód meg tisztelni őket! És ez nem gyengeség, egy erős igazi férfi is lehet gyengéd, ha a helyzet úgy kívánja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!