Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tart itt a világ hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart itt a világ hogy már a nők kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Múltkor is egy társaságban oda jött hozzám egy nő ismerkedési szándékkal..hát el is küldtem a fenébe pedig csinos volt de nem értem én ezt..egy nő legyen nő egy férfi legyen FÉRFI. És igenis a férfi udvaroljon kezdeményezzen, ez s férfi dolga, szóval -ré is mondtam ennek a nőnek hogy ez eléggé ri##s viselkedés
2017. dec. 21. 09:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%
Az igazi ferfi ott kezdodik, hogy felvilagosultan gondolkodik. Az olyanokat nem tekintem annak, akik meg a “no dolga ez, a ferfie meg az” vilagban elnek. Az kezdemenyez, aki epp gyorsabb, ennyi.
2017. dec. 21. 10:31
 12/37 anonim ***** válasza:
4%
Férfiként én is szánalmasnak találnám az ilyen “nőket”, ha egyáltalán lehet nőnek nevezni az ilyet. Nagyon ritkán fordult elő, hogy én kezdeményeztem, de hülyén is éreztem magam és a pasik sem vettek így komolyan. Egy nő legyen tartás, viselkedjen is nőként, legalábbis, ha férfira vágyik.
2017. dec. 21. 10:59
 13/37 anonim ***** válasza:
18%
#12 vagyok, viszont ugyanígy egy férfi pedig merjen kezdeményezni és férfiként viselkedni, csak az életképtelen lúzerek nem képesek erre, de ők ne is csodálkozzanak, ha nem kellenek a nőknek.
2017. dec. 21. 11:01
 14/37 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, de az én szememben te sem vagy aztán férfi! Leriban.cozni egy csajt azért, mert összeszedte a bátorságát, és leszólított téged? Szép munka, mindenesetre!

De ha titeket utasítanak vissza, egyből jösztök siránkozni, hogy nem kelletek senkinek, és a női faj milyen paraszt...

2017. dec. 21. 11:02
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

Válasz: Olvass történelmet.

Tanács: Fogadd el, légy olyan amilyen és keres olyat akire Te vágysz. Mivel vannak férfiak, akiknek "bejönnek" a kezdeményező nők, hagyd meg nekik őket, ne akard, hogy ne létezzen az, amire van igény. :)

Élni és élni hagyni. Ez legyen az elv.

2017. dec. 21. 11:12
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Női faj? A nő nem egy külön faj! Jó ég... Nem látom én a problémát abban, hogy egy nő kezdeményezzen, és abban sem látok rációt, hogy losernek meg kis takonynak neveztek olyan férfiakat akik nem mertnek vagy akarnak kezdeményezni. Nem jártál a cipőjében soha, nem tudod min ment keresztül és nem tudod, hogy hogyan lett felnevelve. Neki lehet teljesen más az értékrendje és sokat segít ha egy nő lép először mert bár állítólag egyértelmű jeleket adtok a valóság az, h k@rv@ra nem. Velem rengetegszer volt olyan ,hogy azt hittem valamiről ,hogy egy jel és pofára estem. A férfi gondolkodása egyszerűbb mint a nőké és ebből is ered sok félreértés. Annyira eltorzult már ez a világ a régebbi időkhöz képest, hogy elképesztő. Sokkal több a stresszes, kimerült türelmetlen és emiatt p@raszt ember mint régen de ez nem a mi hibánk szerintem de ennek ellenére kihat a magánéletre. Mindenek ellenére megértem, hogy miért ragaszkodnak a nők ahhoz, hogy a férfi kezdeményezzen. Alapvetően sokkal könnyebb az ő dolguk ilyen téren.
2017. dec. 21. 11:23
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyszer élünk. Ha nem próbálja meg, nem tudja mit veszít. ( Most már szerencsére tudja...)
2017. dec. 21. 11:26
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Oltàri kretén vagy24f
2017. dec. 21. 11:49
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Vannak,akiknek semmi sem jó.Ha kezdeményez a nő,akkor könnyűvérű,ha nem,akkor kis pi..a.Ha a férfi nem mer,akkor bal..asz,ha határozottan nyomul,akkor paraszt.Azt kéne megérteni,hogy nem vagyunk egyformák!Ami neked gáz volt,azt más egy lehetőségnek látta.Neked sem így kellett volna reagálnod,Kérdező!Más örül,ha élhet az alkalommal.
2017. dec. 21. 11:56
 20/37 anonim ***** válasza:
90%
Mert már nem másodrendű állampolgárok. Hát istenem, ha valamit akarsz, akkor megszerzed nem? Egy nő továbbra is csak mosolyogjon meg szemezgessen vagy mi? Jó persze ne szedjen fel, de mért ne kezdeményezhetné a beszélgetést stb a kétrételmű "jelek" helyett.
2017. dec. 21. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!