Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolja itt sok férfi hogy az átlagos lányokért nagy harc megy a férfiak részéről?
Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, max szexért, az lehet, de komoly kapcsolat terén nagyon nincs verseny..
mert:
1. vagy csak szexet akar
2. vagy egy idő után valamiért eltűnik
3. vagy kiderül párja van
4. vagy valami nagyon komoly gond van vele...
"abban reménykedik, hogy ő majd "betöri) -és ezt teszik a férfiak is a friendzone-al. "
Hát nagyon nem. FZ-ba azok a férfiak kerülnek, akik beveszik a mesét, amivel hülyítitek a férfiakat, mely szerint a személyiségen múlik minden, meg a kedvességet, figyelmességet meg hasonlóakat értékelik a nők. Ezek a férfiak pontosan azt teszik, amit ti ajánlotok.
Ezzel szemben az egyéjszakázós nők egyszerűen ostobák, azt hiszik, majd a szex hatására beléjük szeret az a fickó, aki hetente vagy naponta cseréli nőit, mert annyian állnak érte sorban a külseje miatt.
Magyarul az érvelés: igen, sokan próbálkoznak, de ők mind szarok. LOL, drágám, szerinted a nőknél nagyobb a normálisak aránya, mint a férfiaknál? Mert ha igen, akkor egy férfigyűlölő, soviniszta, szexista alak vagy.
Ha nem, akkor viszont szart sem ér az érvelésed.
Nők közt is sok a suttyó. Csak a nők ritkán tapossák egymást egy férfiért. És még a legsuttyóbb nőket is körüllengi 10-20 farok. :D A butábbik részük meg bele is megy mindenféle idióta, nem kielégítő, fölösleges kapcsolatba, aztán csodálkozik, ha csalják, verik, uralják vagy egyszerűen csak leszarják.
Amúgy édesek vagytok, ahogy ki akarjátok forgatni az ember szavait.
A FZ-ról annyit, hogy nálam azok maradtak, akik így reménykedtek. Én megmondtam, hogy csak a barátságom tudom felajánlani, ebből sosem lesz semmi több, de felnőtt nő vagyok, aki tud disztingválni és nem kerülgetni azt, akivel nem jött össze a dolog. Sok esetben pedig örültem az illető társaságának, de nem tudtam hozzá vonzódni. Eléggé egyértelmű voltam azzal, hogy közöltem, mit vállal egy ilyen barátsággal. És tartottam is a keretet.
Hát a marhája kéthavonta előhúzta a jöjjünk össze témát és társait, meg számonkérte rajtam, hogy kivel ismerkedek és renszerint be is depizett, ha lett valaki, akihez másképp álltam. Erre nem tudok mit mondani.
A nőnek is a maga felelőssége, hogy dug-e azzal, aki csak dugni akar vele, de utána ne sírjon, ha kirúgják. A férfinek is a maga felelőssége, hogy marad-e egy olyan nő közelében, akivel össze akart jönni. De utána ne sírjon, ha rajta kívül mindenki ezt barátságnak fogta fel.
"jó de honnan tudod hogy egy hullámhosszon vagytok?előbb beszélnetek kell,ennyi erővel meg 10 nővel is beszélgethetsz és majd kiderül hogy kivel vagy egy hullámhosszon,vagy hogy?ráirsz egy nőre,kiderül hogy nem vagytok egy hullámhosszon aztán szerzetesnek álsz?nemértem mért játszod a hülyét...."
Látom, nem érted. NEM azzal kelek fel, hogy remegő lábbal, álló farokkal, nyálam csorgatva random nőkre írok rá, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e. Mivel általában az emberi kapcsolatok nem úgy indulnak, hogy meglátok akárkit, és "harcolni" kezdek érte. Normális esetben - mondom, normális esetben, ha nem egy kielégületlen, vagina után kuncsorgó, mindenkire nyomuló lúzerről van szó - az ember nem nemi/párkapcsolati szándékkal ismerkedik a társadalomban. Hanem mondjuk munka, hobbi, szabadidő stb. keretei között. Aztán ha megvannak az azonosságok, a közös hullámhossz, a vonzalom, utána válthat át az egész valami intimebb közeledésbe. De az, hogy emberként beszélgetek valakivel, az nem "harcolás".
És fenntartom, hogy a "neten ráírok egy nőre" sem "harcolás" (már maga a szó is milyen hülyén hangzik), hanem szimplán a kangörcs jele.
""abban reménykedik, hogy ő majd "betöri) -és ezt teszik a férfiak is a friendzone-al. "
Hát nagyon nem. FZ-ba azok a férfiak kerülnek, akik beveszik a mesét, amivel hülyítitek a férfiakat, mely szerint a személyiségen múlik minden, meg a kedvességet, figyelmességet meg hasonlóakat értékelik a nők. Ezek a férfiak pontosan azt teszik, amit ti ajánlotok.
Ezzel szemben az egyéjszakázós nők egyszerűen ostobák, azt hiszik, majd a szex hatására beléjük szeret az a fickó, aki hetente vagy naponta cseréli nőit, mert annyian állnak érte sorban a külseje miatt."
ez a nagy igazság !!!!
"Aki meg vonz, az meg még ott tart, hogy kiéli magát, rosszabb esetben visszaél azzal, hogy sok nőnek tetszik."
hopp, megint elszólta magát a nő, h neki(k) mindig csak ugyanaz(ok) a pasi(k) tetszik/tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!