Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből gondolja itt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondolja itt sok férfi hogy az átlagos lányokért nagy harc megy a férfiak részéről?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, max szexért, az lehet, de komoly kapcsolat terén nagyon nincs verseny..

mert:

1. vagy csak szexet akar

2. vagy egy idő után valamiért eltűnik

3. vagy kiderül párja van

4. vagy valami nagyon komoly gond van vele...

2017. dec. 18. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
61%

39

Nem a tökéletes külsejűekre megyek. De aki nem vonz, azzal nem fogok enyelegni, ez gondolom elég logikus. Aki meg vonz, az meg még ott tart, hogy kiéli magát, rosszabb esetben visszaél azzal, hogy sok nőnek tetszik. Szerencsére van kivétel, úgy látszik. Nőben is van, ott is ritka. Szóval nem aggódom, mindenesetre kritikán aluli a felhozatal. Vagy így, vagy úgy, vagy mindenhogy.

2017. dec. 18. 21:06
 42/62 anonim ***** válasza:
38! Mégis egyre több nő rántja magára a pasit 1. 2. randin
2017. dec. 18. 21:08
 43/62 SousVide ***** válasza:

Solana: ez friend zone vs egy éjszakás jó hasonlat.

Csak éppen annyi a probléma, hogy rengeteg nő maga választja mindkettőt. Nem egy normális nőt láttam már meghülyülni, amikor az iskola/cég Casanovája rámozdult.

Közben egy egy csomó férfit frined zone-ban tart.

Sosem gondoltam, hogy a nőknek jó, ha csak meg akarják őket fektetni. De azért nem nehéz belátni, hogy 10 próbálkozó pasiból legalább 1 akadni fog, aki nem csak szexre gyúr.

Egy férfi esetében meg 10 próbálkozásból 10 nő nem hiszi el, hogy nem arra mész köszönhetően annak, hogy korábban 1-2 alkalommal úgy gondolta az átlag nő, hogy a legnépszerűbb pasinak nem arra kell, csalódott, utána meg mindenkire kivetíti.

2017. dec. 18. 21:08
 44/62 anonim ***** válasza:
60%

Nem választja mindkettőt a nő. Nálunk az van, hogy kisanyám, dugunk vagy mehetsz, meg édi vagy, de nem akarok semmi komolyat, járjunk össze. Te meg választhatsz, hogy vagy szopsz (szó szerint), vagy megköszönöd a lehetőséget. Biztos sok nő belemegy, csakhogy legalább így közel kerüljön a pasihoz, meg abban reménykedik, hogy ő majd "betöri) -és ezt teszik a férfiak is a friendzone-al.

Nekem az, mikor komolyat akartam valakitől és el lettem lökve azzal, hogy "Ne érzelgősködjünk meg hova akarnánk még elköteleződni? Baromira tetszel, de nem tudok most mást elképzelni. Ezt viszont élveznéd te is.", akkor olyan mértékben egy darab értéktelen szarnak éreztem magam annak ellenére, hogy utána még hónapokon keresztül meg-megkeresett, hogy "Kicsilány, ma sem vagy szabad?" meg társai, hogy egyszerűen jobban levitte az önbizalmam, mint egy sima visszautasítás. Szóval lehet itt legyintgetni, hogy jaj, a nőknek könnyű, de lényegében itt is emberileg egy szar vagy a másik szemében, vagy legalábbis egyáltalán nem érdekes. Csak az, hogy húasegge, húdejóvelemegjelenni, húdeokos, húbeszélgessünk... De ahhoz nem eléggé, hogy a többiről lemondjon az illető... Légyegében halottnak a csók.

2017. dec. 18. 21:27
 45/62 SousVide ***** válasza:

"De ahhoz nem eléggé, hogy a többiről lemondjon az illető..."

Továbbra is azt kell mondanom, hogy jól kell választani.

A férfi ismerőseim 90%-a gond nélkül mond le a többiről. Ők azok a srácok, akik a barát zónádban vannak.

Akikre meg pályázol, azok azért olyanok, mert gond nélkül kapnak minden este más nőt. Visszautasítottad, mert nem akarsz egy darab hús lenni? Megértelek (őszintén). De amíg 5 másik nő áll náluk sorban, addig ne csodálkozz, hogy nem nagyon erőltetik meg magukat (héhó, önbecsülés hölgyeim, aki végigment a fél városon, az jellemzően a másik felén is végig akar menni... utána pedig nem megállapodik, hanem keres egy másik várost).

2017. dec. 18. 21:37
 46/62 anonim ***** válasza:

Solana!

Az eredeti kérdés az volt, nagy harc megy-e. A válaszoddal megerősíted, hogy igen, bár nem tudom, te az átlaghoz sorolod-e magad. Látod, hányszor elhajtottad a férfit, mégis harcol. Az, hogy neked nem felel meg a "felhozatal", már más kérdés. Szarnak érzed magad, mert csak szexre kellenél. Nem hiszem, hogy mindenkinek csak arra kellenél, de tegyük fel, hogy így van. Akkor szerinted minek érzi magát egy férfi, aki SEMMIRE sem kell. Sokaktól még annyit sem kap, hogy "bocs, de nem".

2017. dec. 18. 21:39
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

"(netes nem számít, ott tényleg van ezer)"

Jaja, ami az ellentétes véleményt támasztja alá, az nem számít. Jó érvelés.

2017. dec. 18. 21:46
 48/62 anonim ***** válasza:
57%

Biztos lemondana értem is valaki. Én is dalolva mondanék le egy nálam férfiben jobb emberért mindenkiről...:D Most minden önteltség nélkül.

Engem aki a tenyerén akart volna hordozni, az az életében annyit ért el, hogy komolyan nem tudom venni, annyira életképes, mint egy 15 éves gyerek (érzelmileg is annyira ragaszkodó) és mellé tizedannyit nem ad magára.

Figyelj, lehet szeretni valakit meg lehet azt mondani, hogy hú, az életem is odaadnám érte, de nem mindegy, milyen ember mondja ezt. Aki tud küzdeni, okos, igényes, önálló, művelt, udvarias és jó a stílusa (viselkedésre) annál ez érték. De az valóban nem kecsegtető nekem, hogy valaki rám cuppanjon, akit emberileg a béka segge alól húzok ki. Nem motivál, nem inspirál, nem akarok neki tetszeni és jobb lenni mellette és egy ilyen kapcsolat rosszabb, mint a semmi. Nem mondom, hogy mindenki ilyen... De önmagában az, hogy valaki hűséges lenne hozzád és vágyik rád és kedveskedne neked, bocs, de kevés. Alap dolog, de semmi olyan, ami megfogna. Én pedig emberileg nem találtam még magamhoz illőt, aki úgy maradna itt, hogy nem dögunalmas, egysíkú, üres, akaratgyenge valaki. Egy ilyennel lenne csak értelme számomra. Ez számomra az érték és egy ilyentől valóban hízelgő (mitöbb, hihetetlen), ha azt mondja, hogy érdekel is a többi.

Csak ami nekem érték magamban és a másikban, az kevés emberben van még meg. És ha meg is van benne, nem biztos, hogy ő is értéknek tartja bennem és maradni akar. Komolyan, hány férfi van, aki beszélgetni akar egy nővel és az esze is érdekli? :D Randin az utolsó dolog valamit érő témákat előrántani, előbb kezd mindenki perverzkedni meg sablonozni. Akinek meg ez érték, az meg telibeszarja a külsőjét, meg a többit és általában szociofób, zárkózott kis mütyür vagy foglalt. Ritka az, akiben a kettő egyszerre találkozik, na.

2017. dec. 18. 21:48
 49/62 SousVide ***** válasza:

Solana: azok a férfiak, akik bárkit bevállalnának csak azért, hogy legyen valakijük nem egészségesek mentálisan. Ahogy azok sem, akik meg vannak győződve róla, hogy ők soha senkinek nem kellenek.

Ellenben azt gondolom, hogy te is kicsit elgondolkozhatnál az életeden, ha úgy érzed, hogy minden férfinek csak szexre kellesz, akinek meg nem az a selejt. Lehet, hogy Rád is rád férne egy jó terapeuta.

2017. dec. 18. 21:52
 50/62 anonim ***** válasza:
31%

Szóval egyáltalán nincs verseny. Van egy naaaagy kupac kanos farok, meg egy másik nagy kupac társfüggő, akinek eddig kapcsolatból állt az ideje és magát (vagy kívül vagy belül vagy mindkét szempontból) leszarta.

Szóval azt erősen cáfolom, hogy egy nő akkor lehet kapcsolatban, amikor csak akar. Én legalábbis csak olyannal lennék, aki mellett kidönteném a házunk mind a négy falát, annyira idegesítő, alkalmatlan, beteg ember. Ne nevezzük már ezt versenynek, könyörgöm.:D

2017. dec. 18. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!