Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből gondolja itt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondolja itt sok férfi hogy az átlagos lányokért nagy harc megy a férfiak részéről?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, max szexért, az lehet, de komoly kapcsolat terén nagyon nincs verseny..

mert:

1. vagy csak szexet akar

2. vagy egy idő után valamiért eltűnik

3. vagy kiderül párja van

4. vagy valami nagyon komoly gond van vele...

2017. dec. 18. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
16%

#3 akkor èn n is vagyok ronda??

Kinek mi a szép az átlagos ès a ronda mind relatìv. Èn egy átlagos vagy picit átlag alatti nőèrt bármire képes lennék , ha normálisan viselkedne a kapcsolatban. A normális is relatìv . Ja lehet te átlagosnak tartod magad de sok pasi szemében szép vagy èpp átlag alatti vagy. Pl nekem Palvin B se nagy szám!

2017. dec. 18. 19:58
 12/62 anonim ***** válasza:
71%
ismerek fogatlan csajt,az is kapcsolatba akart lenni kapcsolatba is lett
2017. dec. 18. 20:00
 13/62 anonim ***** válasza:
79%

Sem az átlagosakért, sem az átlagnál jobbakért nem megy harc. Csupán pár kan gyűri egymást a vagináért, de ezt nem nevezném sem az én, sem más esetében komoly harcnak, őszintén magasról leszarom az ilyen embereket magam körül és a többi nő ismerősöm is.

Komolyabb férfit félévente vagy évente egyszer látok közelről. Komoly alatt azt értem, hogy akit nem csak bottal piszkálnék az értelmi/érzelmi szintje miatt és fektetnék is energiát a megismerésébe. Szóval szerintem a legtöbb nőnél aki normális és valamire való férfi, kecses léptekkel átsétálhat a sok idióta kanos állaton és mindenféle verseny nélkül figyelni fog rá a nő.

Viszont azt elismerem, hogy kúrópajtival tele a padlás és füttyenteni kellene, egy hónapra be lennék táblázva minden este. Én ezt nem mondanám előnynek, sokkal inkább szánalmas és undorító, hogy ilyen "férfiak" léteznek (és pitiznek) tömegesen... De kinek mi.

2017. dec. 18. 20:03
 14/62 anonim ***** válasza:
100%
Solana most ez a menő a nőknél?én nagyon magas érzelmi értelmi szinten vagyok nekem csak ilyen férfi kell,aki nem okos azt lenézem arra nem tekintek férfiként
2017. dec. 18. 20:05
 15/62 anonim ***** válasza:
53%

A szexuális ajánlat is ajánlat,közeledés,nem értem miért zárod ki a "harcból"(de buta kifejezés ez)?

Egyébként meg nem kell zseninek lenned,hogy belásd miért kezdeményeznek többet "átlagosan szép" lányoknál a férfiak...

2017. dec. 18. 20:09
 16/62 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem azt hiszik, hogy a "szép vagyol, sex?" vagy a péniszről készült fotó elküldése is "harcnak" számít.

Férfiként mondom, hogy eszembe sem jutna "harcolni" egy nőért, aki amúgy nem jön be nekem, nem vonzódom hozzá, és max. csak szexet várnék tőle. És végképp nem írnék rá naponta tíz nőre random netes fórumokon/facebookon/gyakorin. Ha nagy szerencsével rátalálok egy olyan nőre, aki testileg, lelkileg vonz, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akkor oké, érte "harcolok". De ez egyetlen nő. Nem az összes "átlagos lány".

2017. dec. 18. 20:14
 17/62 anonim ***** válasza:
27%

Férfiként mondom, hogy eszembe sem jutna "harcolni" egy nőért, aki amúgy nem jön be nekem, nem vonzódom hozzá, és max. csak szexet várnék tőle. És végképp nem írnék rá naponta tíz nőre random netes fórumokon/facebookon/gyakorin. Ha nagy szerencsével rátalálok egy olyan nőre, aki testileg, lelkileg vonz, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akkor oké, érte "harcolok". De ez egyetlen nő. Nem az összes "átlagos lány".

jó de honnan tudod hogy egy hullámhosszon vagytok?előbb beszélnetek kell,ennyi erővel meg 10 nővel is beszélgethetsz és majd kiderül hogy kivel vagy egy hullámhosszon,vagy hogy?ráirsz egy nőre,kiderül hogy nem vagytok egy hullámhosszon aztán szerzetesnek álsz?nemértem mért játszod a hülyét....

2017. dec. 18. 20:17
 18/62 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, csak simán türelmesen állok a sorban.

:D

2017. dec. 18. 20:18
 19/62 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem azt hiszik, hogy a "szép vagyol, sex?" vagy a péniszről készült fotó elküldése is "harcnak" számít."

Na ja, ilyenből tényleg rengeteg van, de hát ezeket még a hátunk közepére sem kívánjuk.

2017. dec. 18. 20:19
 20/62 anonim ***** válasza:
96%

"A szexuális ajánlat is ajánlat,közeledés,nem értem miért zárod ki a "harcból"

Ha bemész a cipőboltba, és van ezer cipő, de egyik sem a méreted, akkor nem mindegy, hogy van ezer?

2017. dec. 18. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!