Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolja itt sok férfi hogy az átlagos lányokért nagy harc megy a férfiak részéről?
Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, max szexért, az lehet, de komoly kapcsolat terén nagyon nincs verseny..
mert:
1. vagy csak szexet akar
2. vagy egy idő után valamiért eltűnik
3. vagy kiderül párja van
4. vagy valami nagyon komoly gond van vele...
Ezen én is mindig jókat röhögök, tényleg nagyon nem igaz.
Átlagos, közepesen szép nőként mondom, bár előkerül időnként egy-egy "udvarló" (netes nem számít, ott tényleg van ezer), azért nagy harcok nem szoktak folyni értem :D
egyszer rám irt egy nő ronda volt,nem jöttem össze vele,1 héttel később nézem a facéját,kapcsolatba volt
ergó egy ronda nő is akkor van kapcsolatba amikor akarja
szia, én vagyok az, amelyikkel komoly gond van
elmebeteg vagy?azoknak is van nője,csak legyen önbizalmad
"Miért van rám kattanva minden pasi?
Tök átlagos csaj vagyok, van párom, és egy két jó barátom. Senkivel sem akarok ismerkedni semmilyen célból sem. Eléggé antiszoc is vagyok, nem szeretem az embereket. Gyakran bunkó vagyok és mogorva. Mégis mostanában rám van kattanva minden pasi és nem értem miért. A postás ezer évig szenved az ajtóba hogy addig dumálhassunk. És mindig tök nyálasan szól hozzám. Hogy jajj hát mi újság veled, de örülök neki hogy te nyitottál ajtót. A munkahelyemen is teljesen rámszálltak. Pedig gyárba dolgozom, ahol tök mindegy hogy nézek ki szóval odaálltok a legcsövesebb szerelésbe. Mégis, ha egyszer kisminkelem magam vagy kibontom a hajam egyből mindegyik ott ugrál körülöttem hogy jajj de csinos vagy meg, meghívhatnak-e egy kávéra sbt. Pedig nem én vagyok az egyetlen fiatal csaj. És én nem is teszem-veszem magam mint a sok kis cicababa. Akkor mégis miért mindig engem találnak meg?? Mit tegyek még hogy leszálljanak rólam? Azért mindenkit nem küldhetek el a ***-ba mert a főnököm is ilyen és nem szeretném kirúgatni magam. :S
23/L"
"Miért van rám kattanva minden pasi?
Tök átlagos csaj vagyok, van párom, és egy két jó barátom. Senkivel sem akarok ismerkedni semmilyen célból sem. Eléggé antiszoc is vagyok, nem szeretem az embereket. Gyakran bunkó vagyok és mogorva. Mégis mostanában rám van kattanva minden pasi és nem értem miért. A postás ezer évig szenved az ajtóba hogy addig dumálhassunk. És mindig tök nyálasan szól hozzám. Hogy jajj hát mi újság veled, de örülök neki hogy te nyitottál ajtót. A munkahelyemen is teljesen rámszálltak. Pedig gyárba dolgozom, ahol tök mindegy hogy nézek ki szóval odaálltok a legcsövesebb szerelésbe. Mégis, ha egyszer kisminkelem magam vagy kibontom a hajam egyből mindegyik ott ugrál körülöttem hogy jajj de csinos vagy meg, meghívhatnak-e egy kávéra sbt. Pedig nem én vagyok az egyetlen fiatal csaj. És én nem is teszem-veszem magam mint a sok kis cicababa. Akkor mégis miért mindig engem találnak meg?? Mit tegyek még hogy leszálljanak rólam? Azért mindenkit nem küldhetek el a ***-ba mert a főnököm is ilyen és nem szeretném kirúgatni magam. :S
23/L"
erről beszélek.....nőknek könnyű.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!