Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből gondolja itt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondolja itt sok férfi hogy az átlagos lányokért nagy harc megy a férfiak részéről?

Figyelt kérdés

Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, max szexért, az lehet, de komoly kapcsolat terén nagyon nincs verseny..

mert:

1. vagy csak szexet akar

2. vagy egy idő után valamiért eltűnik

3. vagy kiderül párja van

4. vagy valami nagyon komoly gond van vele...

2017. dec. 18. 19:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Mert nőnek kiadva regiztem tàrskeresőre
2017. dec. 18. 20:30
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Lazy Lover

:D

2017. dec. 18. 20:31
 33/62 anonim ***** válasza:
30as vagyok..a népszerűség szerint áraz gondolom. A full extrás nagyon szép lányoktól gondolom félnek a pasik
2017. dec. 18. 20:31
 34/62 anonim ***** válasza:
88%
Mert ők még a fogatlan nemibeteg cigánylányokat is megdugnák. Aztán csodálkoznak, hogy a nők hogyhogy nem akarnak minden redvás phaszt magukba engedni.
2017. dec. 18. 20:36
 35/62 anonim ***** válasza:
93%
Hááát, mikor a vadász sétál csőre töltve az erdőben, nagyvadra vadászva, a kisnyuszika is veszettül rohan!
2017. dec. 18. 20:40
 36/62 SousVide ***** válasza:

Egyébként az ilyen szolid, átlagos, egyesek szerint "szürke" szomszéd lány típusú nők jönnek be.

Elvileg nem ők a legkapósabbak (legalábbis a haverok, kollégák nem rájuk csorgatják a nyálukat), mégis a többségüknek vagy párja van, vagy azért bőven akad konkurencia náluk is.

2017. dec. 18. 20:41
 37/62 anonim ***** válasza:
74%
36os. Voltam az éven több kan buliban...majd mindenkinek egy átlagos felesége van otthon afféle szűrke szomszédlány de másra csorgatják a nyálukat szóban.
2017. dec. 18. 20:46
 38/62 anonim ***** válasza:
67%

Csak a miheztartás végett: nekünk, nőknek nagyjából olyan érzés (ha nem szarabb) ez a dugásra invitálás, mint nektek a friendzone. Van, aki elvan vele, én inkább nem csinálok magamból hülyét, hanem megköszönöm és lelépek.

A friendzone sem igazi barátság. A random kúrás sem ér fel ahhoz, mikor azzal szexelsz, akivel tervezhetsz is.

2017. dec. 18. 20:56
 39/62 anonim ***** válasza:
77%
38, és a külső miatt mégis rendre azokat a férfiakat választjátok, akiknél még elméleti esély sincs egy párkapcsolatra.
2017. dec. 18. 21:00
 40/62 anonim ***** válasza:
Nincs itt harc,csak álló farok,de az sok.Egy gyárban például negyven éves szűzek meg lúzerek,vagy nős emberek olyan nőkre is csorgatják a nyálukat,aki mellett simán elmennél az utcán.Ez nem azt jelenti,hogy hú,mekkora jó nő.Ez azt jelenti,hogy sok a kiéhezett kan.Teszem fel,dobok fel sminket,plusz miniszoknyában megyek be melózni.Azonnal megugrik a népszerűségi index,és nem azért,mert én vagyok Miss Universe Hungary.Én vagyok a vidéki kislány,aki nincs elhízva,meg aranyos.Ennyi...
2017. dec. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!