Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolja itt sok férfi hogy az átlagos lányokért nagy harc megy a férfiak részéről?
Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, max szexért, az lehet, de komoly kapcsolat terén nagyon nincs verseny..
mert:
1. vagy csak szexet akar
2. vagy egy idő után valamiért eltűnik
3. vagy kiderül párja van
4. vagy valami nagyon komoly gond van vele...
Meg olyan is akad, éppen nem régi eset, még szimpatikus is volt a srác, beszélgettünk pár hétig, aztán valami kapcsán szóbajött, hogy szex kapcsolatot nem keresek, és jött a kérdés, hogy de miért nem. ???? LOL
Még én magyarázzam :)
Többet nem írtam neki.
""A szexuális ajánlat is ajánlat,közeledés,nem értem miért zárod ki a "harcból" "
Talán mert nem kúró pajtit keresek.
Az ilyenek menjenek prostihoz.
Talán mert nem kúró pajtit keresek.
Az ilyenek menjenek prostihoz.
ne csinálj úgy mint ha minden nő komoly kapcsolatot akarna csak a prostik nem
"1. vagy csak szexet akar
2. vagy egy idő után valamiért eltűnik
3. vagy kiderül párja van
4. vagy valami nagyon komoly gond van vele..."
Tehát alapjában véve próbálkozik nálad egy csomó férfi, és nincs más dolgod, mint a fenti 4 típust kiszűrd, aki meg marad, az a normális kategória.
Ezzel szemben egy férfinél ez a fenti lista úgy néz ki hogy próbálkozik nála 0 nő, vagy ha mégis, akkor két gyerekes, kétszer vált asszonyokról beszélhetünk, akik kb minden mindegy alapon keresnek párt.
Ez olyan, mintha cukorbetegként/diétázóként osztogatnák neked a csokit meg a cukrot ingyen, úton-útfélen. Egyszerűen a nők túlnyomó többsége nem vágyik random faaszra, ezt kellene felfogni. Engem legalábbis kicsit sem tesz boldoggá, ha valami nyomorék rám ír, hogy akarok-e vele dugni. Értéktelen számomra. Nem vág egybe a céljaimmal. Komolytalan, gusztustalan, szánalmas. Egy ilyen mellett egy érdeklődő, értelmes férfi toronymagasan győz, csak annyi ideig figyelek a másikra, amíg törlöm az üzeneteim közül, vagy elhajtom a búsba.
persze hogy nem akarod hogy csak meg baccanak,mert akkor nem éreznéd magad hű de különlegesnek
Solana!
Érdeklődő voltam, értelmes is vagyok valamennyire, és nagyon sokan válaszra sem méltattak. Mások elutasítottak, nagyon keveseket érdekeltem. De örülök, hogy nálad toronymagasan győztem volna. Kár, hogy épp nem voltál ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!