Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen nőről ti is visszautasítanátok ezt a nőt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes van rajtam felesleg is egy középiskolában tanítok matekot. Tehát külsőm miatt 6 éve nem volt párkapcsolatom most érdekes módon egy Meglepően feltűnően csinos lány fogadta udvarlásomat, össze is jöttünk, a szex is nagyon jó viszont kiderült hogy ő meg ki a külső szinte teljesen mindegy és az intelligenciával tudja egy férfi levenni a lábairól.

Ez nekem nagyon nagy csalódás volt ez a kijelentése a lánynak, így egy hét után dobtam, ugyanis így lényegében neki tök mindegy milyen a külseje a férfinek, csak Okos legyen. Nekem olyan nő kell aki ezt a csúnyább kövérebb külsőt szereti és hogy így legyen önbizalmam

2017. dec. 9. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9esnél a pont!
2017. dec. 9. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó külsőm van, legalábbis nincsenek álmatlan éjszakám miatta. Kapcsolataim éppen ezért mindig vannak és lesznek is, de senki sem képes belém szeretni. Ennyit arról, hogy a belső nem fontos. Te meg akkora gyökér vagy, hogy jön végre valaki aki átlát a külsőségeken, megkedvel, szerelmes is lesz beléd teszem azt, ami miatt egyébként megszépülsz a szemébe, de dobod, mert neked kevés a szerelem, a testedet szeresse és ahogy kinézel. Feltételezem azért mert te sem szereted saját magad, de elvárod hogy más szeressen amiatt ahogy kinézel. Neked nem való semmilyen emberi kapcsolat, amíg így gondolkozol.
2017. dec. 9. 13:32
 13/16 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Tipikus eset, mikor az onsajnaltato hulye gyerek nyer a lotton, aztan aazt hiszi, hogy mindig is duskalt a nokben, s inkabb dobja a csajt. Nem baj a lecket meg kell tanulni.

S plussz pont a 9es valaszhoz.

2017. dec. 9. 13:40
 14/16 AliceGamer ***** válasza:
100%
Most komolyan azért dobtad,mert nem a külsőd miatt szeretett beléd,hanem a belsőd miatt???????? Amikor sok "férfi" itt szomorkodik, mert a (legtöbb) "nők" nem nézik a belsőt... Hol a logika kérlek szépen? Középiskolai matek tanár vagy és ilyen intelligenciával mászkálsz? Ha levetted a lábáról és le is feküdtetek,akkor vonzódott hozzád értelem szerűen. Ha szerelmes az ember akkor az egész lényét szereti és vonzódik az illetőhöz..szegény lány meg emiatt szenved miattad,mert ő nem tömeg cucc..gratulálok.
2017. dec. 9. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:

"Azt a szeretetet fogadjuk el, amiről azt gondoljuk, hogy megérdemeljük."

Ez veled a gond.

22/N

2017. dec. 9. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Jájj...neked inkább maradjon az ágyasod a geometria bakker..
2021. febr. 23. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!