Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok egy ilyen nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen nőről aki ezt elviseli? És mit gondoltok a barátjáról?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó hanem ismerősökről.

A férfi ismerősöm rengeteget dolgozik, alig van szabad ideje, még is együtt van már hónapok óta egy nővel. Hetente párszor tudnak találkozni, ott aludni egymásnál, szóval nem tudnak sűrűn találkozni.

A férfi jól keres, a csaj sem keres olyan rosszul, általában felesben fizetnek. Már párszor volt belőle gond hogy a csaj többször akart volna valami jobb helyen enni de a férfi jól lecseszte hogy ő ilyenekre nem cseszi el a pénzét. A csajnak leszögezte hogy neki nem életcélja az hogy legyen valakije neki a munkája az első. Megmondta a csajnak hogy max pár kg-t hízhat, 5 kg felett kidobja mert mellette ne hízzon el egy nő ( a férfi sportol rendszeresen). A férfi mondta a csajnak hogy ő mindenkihez úgy áll hozzá hogy egy utolsó szemét aki csak le akarja őt húzni, és mindenkihez így áll hozzá így nem fog csalódni, max pozitívan hogy jééé ez mégsem akar lehúzni.

Tudnék még jó sok hasonló dolgot írni, de sztem ebből lejött a lényeg.

Ti mit gondoltok erről a férfiről? És a nőről aki ezt elviseli? Normális? Vagy csak nekem nagyon bizarr ez..

2017. szept. 3. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok női agggyal gondolkozni, de ezek alapján nekem nem túl rokonszenves a férfi. Ha a nőnek megfelel, az ő dolga.
2017. szept. 3. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lol. Erre szavak sincsenek.
2017. szept. 3. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfi gáz de a nő is hogy még mindig vele van ennyi
2017. szept. 3. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nem lesz hosszú ez a kapcsolat - meg a pasi ezután jövő kapcsolatai sem, ha nem lép ki ebből a felpöffeszkedett 16 éves kisfiú hozzáállásból. A nőről ennyi alapján nem tudok mit mondani; attól függ, hogy meddig viseli ezt a sz@rt...
2017. szept. 3. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem találok szavakat.
2017. szept. 3. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyoldalú ez a kérdés mert magában hordozza a választ. Így nézve teljesen felesleges is. Az, hogy valaki hogyan gazdálkodik a pénzével, az igazából senkire sem tartozó dolog. A többi meg inkább egy nárcisztikus embert mutat, ami alapvetően betegség és nem párkapcsolati probléma. A nárcisztikus ember már szeret valakit, saját magát. Ő nem fog ez mellé mást engedni...

A nőről pedig azt gondolom, hogy gondolom 'zsák a foltját' sztori. Csini srác, csini csaj, nulla érzelmi intelligencia. Bizarr, ja.

2017. szept. 3. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, érthetetlen, hogy egyes párokat, mi a franc tart össze. Ezesetben konkrétan a nőt nem értem, hogy miért nem.hagyta már régen ott a pasit.
2017. szept. 3. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Nő ebben a kapcsolatban=szexuális segédeszköz.

Semmi több.

No comment.

2017. szept. 3. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy egy ilyen csávó mellet egyáltalán hogy marad meg egy nő. Szegénynek valahol a béka feneke alatt lehet az önbecsülése. Szerintem ő attól érzi nőnek magát, ha van mellette egy jó pasi. Egyszerű a képlet, mindkettő a kinézetre meg a pénzre megy. Végülis megtalálták egymást.
2017. szept. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!