Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
értelmetlen pénzkidobás.
egy baromság. én is tagja voltam, mert kíváncsivá tett a hírdetés. De szerencsére nem fizettem!
Ott jegeltem be a dolgot, mikor monjda a csávó hogy cowboy kalapba, meg csizmába menj ismerkedni, hogy kitűnj a tömegből..jah kb röhej tárgya leszel :DDDDDDD
Mint a Pokémonok. Szerezd meg mind.
Nőként olvastam egyszer ilyen oldalt, vicces volt. Az nem vicces, hogy sokan tényleg komolyan veszik. Biztos van, akinél működik, és biztos vannak olyan férfiak, akiknek csak az olyan típusú lánykák számítanak nőnek, akiknél ez működik.
PUA = Pénzt Utalj Át
Amúgy semmiről nem szól, egy olyan szolgáltatás amiért cserébe nem kapsz semmit. Nyilván vannak olyan férfiak akik ennek bedőlnek, mert annyira el vannak már keseredve, annyira nem megy nekik az életnek ez a része, hogy már bármilyen elkeseredett megoldásra vevők. Ezt használják ki a svindlerek, akik ilyen meg olyan sikeres férfi isteneknek hazudják magukat, hazudoznak hogy ennyi meg annyi több száz nővel lefeküdtek már, holott lehet hogy valójában ők is ugyanebben a nőhiányban szenvednek mint a balekok, csak épp ők anyagilag is padlón vannak ezért kell a pénz.
Tipikus ilyen banda:
Nicholas Victor (igaz neve: Csete Szemesi Győző) - egy szerbiai származású csóró magyar aki miután Bp.-re költözött egy nyomdai kisegítőben dolgozott minimálbérért, egyetemre ment infó szakra a GDF-re, de az első évet sem tudta elvégezni. Foglalkozott már azóta hamis feromon parfümök netes árulásával, pénisz növelőket árult neten és helyette placebót küldött, írt már "könyvet" arról hogyan kell puskázni a suliban, de végül ez a lehúzós PUA dolog jött be neki és ebből nagy nehezen meg tud élni, de egy csóró aki gazdagnak és sikeresnek teteti magát.
Wieszt Ádám (több PUA neve is volt: Mr.PUA, Fanatic) - egy győri származású tipikus lusta vesztes, akinek nincs érettségije sem, 2-szer próbálkozott de megbukott matekból (ennyire hülye), próbaidőn volt az Audi-nál szalagmunkás, de fel sem vették mert nem bírta a munkatempót. 26 évesen Bp.-re költözött és Nicholas Victor csicskája lett. Jelenleg is az apróját a balekoktól kicsalt pénzből szerzi, és még lehet hogy mindig szűz (mert 26 évesen az volt, és azóta is sokszor elárulta magát, hogy még mindig problémák vannak neki is ezzel)
-Hirsch Attila (a PUA nevén: Jocky) - egy mélyszegény budapesti családból származik, fiatal korában összeveszett a szüleivel, azóta több patkányodvas albérletből is kirúgták mert egy vasa se volt fizetni a bérleti díjat és a rezsit, Nicholas Victor csicskája volt egy ideig, de megunta a nyomort. Most jelenleg milliárdos vállalkozónak hazudja magát, a PUA biznisszel leállt, mert nem volt benne pénz.
Lázár Gergő (a PUA nevén: Gery de Marco) - Szintén budapesti származású, de nem olyan szegény családból. Egy időben Nicholas Victor csicskája volt, de nagyon hamar kiszállt. Jogi egyetemen megbukott, de volt családi támogatása és egy pszichológia szakot elvégzett. Jelenleg pszichológusként foglalkozik, kevés pénzt keres, nehéz anyagi körülmények között él.
Ez egy klasszikus PUA banda, ilyenekből 1000 van Magyarországon, ha te ezektől akarsz megtanulni csajozni, akkor az a te döntésed.
Egy vicc az egész,barátom..lehúzás 😂
Szomorú egyébként,hogy ezért képesek fizetni
Zseniális olyan tekintetben, hogy milyen sok balekot képesek behülyíteni. Valamit csak tudnak azok a srácok.... Belenéztem 1-2 ilyen témájú írásba, és mindig van bennük pár dolog, ami tényleg igaz, és aki elolvassa, azt hiheti ezáltal, hogy akkor tényleg valid a dolog, pedig a többi része irgalmatlan ökörség... Hogy emberek ezért fizetnek, az nem semmi eredmény.
Mondjuk gusztustalannak is tartom, hogy lehúzzák azokat, akik segítségre vágynának (már kérdés, hogy nem is értem, mit érez az a pasi, aki ezeknek bedől)
Amúgy maga a módszer, a stílus, és a többi amivel nőket próbálnak szerezni, az egyszerűen nevetséges, nem lehet rá mást mondani. Néha szórakoztató azért, csak szomorúnak tartom, hogy az emberek elég buták hozzá, hogy bevegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!