Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a PUA-ról?

Figyelt kérdés

2017. aug. 30. 12:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Olyan jó üzlet hogy ha lenne elég bőr a képemen már én is húznám le az embereket,semmi több átverésnél.
2017. aug. 30. 17:24
 22/28 anonim ***** válasza:

"Ott jegeltem be a dolgot, mikor monjda a csávó hogy cowboy kalapba, meg csizmába menj ismerkedni, hogy kitűnj a tömegből..jah kb röhej tárgya leszel :DDDDDD"

pedig én pont ezen filóztam.

2017. aug. 30. 19:59
 23/28 anonim ***** válasza:

Ki az a Dragon? Nem hallottam még semmilyen sárkányról a magyar PUA közösségben :D De érdekelne 1-2 youtube videó a leírtak alapján

Amúgy teljesen igazad van, Nicholas Victor és Jocky női azok ilyen... nekem már bányarém kategóriák, de átlag alatti az összes. És ők nevezik magukat PUA mesternek, akik 9-10es csajokkal vannak, lehet, csak elfelejtik hogy egy 20-as 50-es vagy épp 100-as skálán annyiak :D

2017. szept. 4. 15:51
 24/28 anonim ***** válasza:

Utolso,pedig Dragon hatalmas ikon.

vippuaclub.com,itt tudsz a csoportba lepni,felveteliztetnek,irnod kell egy jelentkezest az oldal sablonja alapjan es majd eldontik illesz-e a kozossegbe vagy nem.

Igen Jocky,Szentesi nevezi magat PUA mesternek meg Jimmi, ahogy irod 9-10-s noik vannak 50-s lista alapjan szerintem is.

Eszre se veszed kategoriak,maximum ,,mit vetkozol csak egy szopas lesz" kategoriak.

Dragonnak ezzel szemben mind mind full atom csajai vannak es voltak,ezek akiknek sok pasi euro ezreket fizetnenek ki.

2017. szept. 4. 15:57
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, te ezeket mind a saját szemeddel láttad? :D
2017. szept. 4. 16:54
 26/28 anonim ***** válasza:

Igen,lattam,plusz irt is egy konyvet a Dragon.

Plusz sokan ismerik is,es mindenki altamasztotta,csak a sracra kell nezni,meg egyszer kellenne meghallgasd a hanganyagat,mikrol beszel.

Egy zseni a srac,szerintem miert lett egy hatalmas Amcsi ceg egyik vezetoje?

Hat nem a ket szep szemeert.

Plusz a Szentesieket is lattam meg a nojuket is,egyik sem el jo helyen egyiknek sincsen premium kocsija,es normalis jovedelme sem.

De ok oktatnak,minosegi eletrol PENZERT.

Szanalmasak.

Dragon meg nem ker penzt sem,kicsit jobb elete van.

2017. szept. 4. 16:59
 27/28 anonim válasza:

Sziasztok!

A VIP PUA Clubot, kerestem de nem elérhető a forumok oldala, esetleg tudna valaki segíteni, hogy hol érem el őket???

2019. febr. 3. 11:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, már megszűnt.
2019. okt. 1. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!