Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanolyan, mint a fogyókúrás löttyök, amik 10 nap alatt 30 kg fogyást ígérnek...
Etikátlan lehúzás, de van benne üzlet
21/L
A kommunikációs és önfejlesztő cuccok hasznosak, mert azok tényleg segítenek csajozni...meg úgy általában emberekkel szóba állni :)
Hasznos, hogy bemutatják, hogyan viselkedik egy magabiztos férfi...más kérdés, hogy mindent a külföldi irodalomból ollóznak össze...
megint más kérdés, hogy az egyszerű veszteseknek ebből annyi marad meg, hogy "ezt meg azt kell mondani és dőlnek a nők"...ennyi az értelmi szintjük, nem értik a mindset lényegét.
Dióhéjban amúgy annyi a tanítás lényege, mint az életben bárminek:
Legyél okos vagy szép vagy gazdag vagy "másokszerint menő" vagy ezek tetszőleges keveréke és akkor sikeres leszel a nőknél. Meg úgy az életben. Nincs ebben semmi hókuszpókusz.
"Ez egy klasszikus PUA banda, ilyenekből 1000 van Magyarországon, ha te ezektől akarsz megtanulni csajozni, akkor az a te döntésed."
Az a szomorú, hogy őket azonosítjátok a PUÁ-val. :(
(és Jimmit még meg sem említetted, pedig a "munkásságával" ő is belevert pár szöget a hazai PUA közösség koporsójába)
#7-es ez igen tajekozott vagy.
Sajnos teljesen sok igazsagot irsz.
Jimmi-t utolso hagyjuk,a genetikai felresikerultseg ekes peldaja,full total balf..z.
Milyen noi vannak,ezt nezzetek meg.
Melyiknek van full csinos,miniszoknyas, konditermes,hosszuhaju vonzo noje.
Kerdezem melyiknek ezek kozul?
Elmondom egyiknek sem.
Akiket en ismerek:
-Gorog Adam,sutter o mindsetet fejleszt.Nezd meg hol tart.
-Dragon a VPC atyja,az egyik leghatalmasabb mester akit ismerek,nincs hozza foghato.
Na o neki haremei vannak,fullos atom csinos nokkel volt,es csak olyan noi voltak,konkretan egymasnak adtak a kilincset a csajok.
Es mind mind luxusprostis kinezetu no.
Na o hiteles,plusz hogy is mondjam,a kobukukukukuk unokaja is siman megel annyi penzt szedett ossze,de o nem a PUA-val hanem neki az elete is full komoly,szemelyiseget fejleszti, gyerekkoraban volt mar agykontrollon.
Most kint el az USA-ban olyan helyen dolgozik,hogy a Google ahhoz kepest jatszoter,Central Parkkal szemben lakik,luxus kecot berelnek neki,minden jutattast megkap.
Na o hiteles.
De ezek akiket tenyleg leirtatok hagyjuk mar,egyik sincs a nyomaban sem.
En lattam pl Szentesinek a nojet,hat ooooo hogy mondjam,retek 2.0,ilyen novel szoba sem allok konkretan,noiesseg semmi nincsen benne,farmer-polo,rovid haj.
Es o oktatott PUA-t szanalmas,szanalmas.
Ha egy jo helyet akartok VPC Club ennyi.
Csak oda kivalasztanak,hogy bekerulhetsz-e,es nem kerul
semmibe se.
Dragon hiteles ember,elete total rendben van.
Nezzetek meg ezen sracoknak milyen noik vannak,egy Nicholas Viktornak,egy Jockynak.
Na meg lehet nezni,eszre se veszem kategoria.
Ezzel szember van egy haverom aki nem ismert es konkretan model csaja volt meg full csinos szexy lanyok.
Azoktol tanulj akik megcsinaltak.
Ha erdekel a tema, nezz meg egy tucat nivosabb videot youtube-on es mar is többet tudsz, mint amiert erdemes lenne fizetned.
Az, hogy ezzel mit kezdessz, az mar a te dolgod. En sokszor inkabb csak nevetsegesnek tartom, de neha meg erdekel a mögötte rejlö pszychologia, valamint pl. a mimika es testbeszed.
Ha ez az egesz jo sracoknak megadja azt a löketet, hogy egyaltalan merjenek lepni egy lany fele, akkor nem itelkezek. De többsegeben en ezt trivialis dolgok összefoglalasanak tartom, amit egy jozan gondolkodasu ember magatol is kitalalhat.
Triviálisnak nem neveznék pl. egy RSD Blueprintet, ami keményen belemegy az ego vs. önbizalom, a külső és belső validáció közti különbség, a hiedelemrendszerek, a társadalmi kondicionálás stb. témakörébe.
A külföldi PUA anyagokhoz képest a hazaiak kb. olyanok, mintha egy aprólékosan kidolgozott festményt hasonlítanál össze egy koszos papírfecnire ráfirkantott pálcikaemberrel.
Az miért pozitívum, ha luxusprosti kinézetű a barátnőd? :DD
Nekem abban sokat segített, hogy oda merjek menni bárkihez beszélgetni. Szerencsére ehhez nem kellett semmilyen fizetős anyagot megvennem, az ingyenesen elérhető videókból, cikkekből sikerült leszűrnöm, hogy ha ezek a kifejezetten antipatikus emberek is képesek rá, akkor én is.
Azelőtt nagyon antiszociális voltam, tényleg nem mertem ismeretlen emberekhez hozzászólni, bizony, egy étteremben vagy egy boltban is problémáim voltak a pincérekkel, eladókkal. Sajnos nem mindenki születik olyan családba és jár olyan iskolába, ahol ezeket "megtanítják" neki. Nem hibáztatok senkit, de ebből a szempontból hendikeppel indultam az életben.
Szerencsére az elmúlt 10 évben, felnőtt fejjel sikerült kikupálódnom, lett egy biztos baráti köröm, egy szélesebb haveri köröm, voltak barátnőim és jelenleg is párkapcsolatban élek. Nem tudom mi lett volna ha anno nem találkozom ezekkel az anyagokkal, el mertem volna-e kezdeni nyitni az emberek felé. Ezért mindenképp hálás vagyok.
De arra is rájöttem, hogy amit ott mondanak, tanítanak, azzal nem lehet párkapcsolatot kialakítani, legalábbis nem úgy. Ezért tényleg lehúzásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!