Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a nőröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a nőröl?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nőt(24) a munkahelyen,nagyon szimpatikus volt elsőre(külső terén,meg sok mindenben egy hullámhosszon vagyunk).De ahogy egyre jobban megismerem,meg nyomoztam utána kiderült,hogy már többször voltak párhuzamos kapcsolatai,amit ő is megerősített.Mindig a jelenlegi párja mellett keresi az újat( a mostanit és az előzőt is többször megcsalta,nincs átmeneti időszak). Már keztem szerelmes lenni bele,de ezek után eléggé kiábrándultam belőle,ugyanis én komoly kapcsolatot akartam volna tőle(kevés nő iránt éreztem szerelmet ,de sajnos a tények kiábrándítóak).
2017. nov. 11. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a véleményem? Kerülném a vele való kapcsolatot a kollegiárison kívül. Hiába szép a pofikája, meg jó a teste, ha nem lehet benne bízni.
2017. nov. 11. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne tévesszenek meg a külsőségek, egy darab szart is be lehet szépen csomagolni.
2017. nov. 11. 11:19
 3/6 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggő, megbízhatatlan. Én is kiábrándulnék belőle.
2017. nov. 11. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismertem ilyet, nekem is munka tarsam volt. Nekem beszelte ki az ilyen dolgait, szinte varta, hogy irigyen reagaljak a meseire, mennyi pasi jut egy ujjarra. Csak vigyorogtam es probaltam terelni a temat. Undorito. Felmondtam, azota se lattam.
2017. nov. 11. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy megbizhatatlan nő .Nem baj jol lejaratta magàt ennyi esze van.:)
2017. nov. 12. 02:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Véleményem, amiket leírtál.
2017. nov. 12. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!