Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a nőről?
Figyelt kérdés
Van egy 24 éves nő, aki nagyon közvetlen, de ha udvarolsz neki, akkor nagyon lelassit es bezarkozik. Azt mondja hogy neki ido kell hogy megnyiljon egy ferfinak. Tetszem neki kulsore, de megsem erdeklodik szinte semmirol ami velem kapcsolatos. Azt mondja, hogy ő ilyen. Minden "bizalmas" infot ugy kell kihuzni belole. Sajat bevallasa szerint neki az igazi szerelme a munkaja es szerelmes is csak egyszer volt talan. Legalabbis igy fogalmazott. Randizni talan 1 honap mulva eljon velem. Nem talalkoztam még ilyen novel. Szerintetek erdemes energiat fektetnem bele? Nok es ferfiak velemenye is erdekel.2016. dec. 4. 15:40
1/16 anonim válasza:
Én hanyagolnám. Nem szokásom széllel szemben hugyozni.
2/16 anonim válasza:
Nem lesz ebből semmi. Akárhogy is nézve 24 éves, éretlen, Az ilyen soha nem fog megnyilni, még 1 hónap múlva sem. akkor rátérsz, kitalál valami mást hogy miért nem jó. Vagy, van ám neki más, lehet hogy szexkapcsolat, krogatják, ezér nem tudja ő eldönteni. elvan benne, és nem igazán adná fel azt az életvitelt, ezér csak azt mondja lightosan hogy neki idő kell, -hazudik. Igy tud a legkönyebben megnyugtatni hogy ne zaklasd.
3/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne belőle valami? Van, akihez igenis idő kell, én férfiban is ismerek ilyet. Egy hónap múlva randizni szerintem nem olyan rohadt hosszú idő.
4/16 anonim válasza:
Attól még,hogy kinézetre bejössz neki és nem tart sxgghülyének még nem biztos,hogy meg fog nyílni.Szóval hagyd.Valószínűleg elég zárkózott,akárcsak én. Én se nyílok meg boldognak-boldogtalannak és a kinézet nekem is csak egy dolog.Hiába Andy Garcia fiatalkori kivitele valaki,ha valami olyat érzek nála,amiért nem tudok benne megbízni.
5/16 anonim válasza:
Mert a mai világban senki nem képes várni, mindenkinek minden kell azonnal. Érdemes-e energiát fektetni bele... ezt csak te tudod. Bár nem nagy energia kell ahhoz, hogy türelmes legyél.
6/16 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a turelemmel. Vártam en már 1 évet is. Nincs ezzel baj, csak azert irtam le, hatha valakinek szemet szur valami, ami nekem nem.
2016. dec. 4. 16:10
8/16 A kérdező kommentje:
Vagy akár egy sorbol is... Nem kérek teljes pszichoanalízist, csak esetleges tapasztalatokat, velemenyeket.
2016. dec. 4. 16:15
9/16 anonim válasza:
El foglak szomorítani: nem jössz be neki és a szavai ellenére még külsőre sem. Túl sok tőle az önmentegetés, a kimagyarázás, a kifogás. Egy félkalóriányi energiát sem fektetnék ebbe az ismerkedésbe.
10/16 A kérdező kommentje:
#9 Lehet hogy igazad van.
2016. dec. 4. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!