Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a nőről aki ezt a blogot, cikket írta?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 7. 07:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is vakrandiztam egyszer.Nagyot csalódtam.Nem igazán a külső miatt.Még ha valaki lát képet,akkor is nagy a csalódás esélye.Az ürge igénytelen volt és nem tetszett a szaga meg a stílusa,a mozgása,a gesztusai.Írásban egész más volt.Az ilyesmi hiteles kép mellett is megeshet.
2016. ápr. 7. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy ez nekem nem nő.
2016. ápr. 7. 07:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a pasi kommentje tetszik. Azt leszámítva, hogy beleírta,a qrva jó külsejű emberek nem neten ismerkednek. Na ht nem is egy ilyet ismerek.. De ugye itt jön képbe az,hogy aki nekem full,az másnak lehet empty. Ennyi
2016. ápr. 7. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Az, hogy jó Nőnek próbálja beállítani magát miközben örül ha megpiszkálja valaki egy kályhavassal. Aki neten próbál bepasizni az már eleve gyanús nekem, mert személytelen az egész és a személyes találkozáskor döbben rá, hogy finoman szólva nem minden arany ami fénylik. Ez ugyanúgy igaz rá is, csak nem meri bevallani.

38F

2016. ápr. 7. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Szegény eléggé ostobának tűnik.
2016. ápr. 7. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, őszinte.

Srácok, ti mindig azt mondjátok, hogy milyen gáz az, hogy itt (is) a nők azt nyilatkozzák, hogy jaaaaj, nem minden a külső, aztán meg csak a macsóalfahímek kellenek...

Hát, az adott nő esetében igazatok van. Nem csak, hogy igazatok van, hanem az adott nő még fel is vállalja(!!!!!), hogy ő így gondolja.

Most akkor örülni kéne, nem? Egyrészt, hogy igazatok van, másrészt, hogy a csaj nem kamuzza, hogy a belső a lényeg.

Ettől függetlenül a megfogalmazása alapján még nőként is unszimpatikus és (szerintem) nincs is igaza, de attól még őszinte.

Lassan kezdem azt érezni, hogy mindegy, mit mondanak a nők, mindig találtok benne kivetnivalót. :)

2016. ápr. 7. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
A fotós elgondolása már ott sántít, h a nők többségéről több száz fotó készül egy évben (ezeknek jelentős részét ők készítik magukról tükör előtt, beállítva), férfiakról meg mondjuk 1-10 között.
2016. ápr. 7. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Elég egysíkúan gondolkodik, nem lehet valami észlény. Na meg eleve az, hogy ha két ellenkező nemű kommunikációjából nem lesz dugás, akkor az már időpocsékolás?
2016. ápr. 7. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:

A cikk írója és a "nők" nagy része elfelejt elég sok dolgot.

1. A FÉRFIAK nem töltik azzal az idejüket, hogy állandóan "csinosítgassák" magukat, a tükörben nézegessék, hogy most éppen egy hajszáluk rosszul áll. Nem mászkálnak tükörrel meg mindenféle szépségcuccal a táskájukban.

2. Egy férfi nem sminkelheti magát, ha valamilyen testi hibája van azt nagyrészt nem tudja elrejteni.

3. Egy normális férfit általában nem érdekel a divat és ebből kifolyólag fingja sincsen arról, hogy éppen a nők mit gondolnak menőnek. Csak hordja amit szeret, amiben jól érzi magát és amiről azt gondolja jól áll neki.

Persze létezik ellenpélda is: ezek az ecsetfejű, tükörben pózolós, bélférges kis pötsök. Akiket röviden csak páváknak nevezünk.

2016. ápr. 8. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!