Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a nőről?
Figyelt kérdés
Van egy 24 éves nő, aki nagyon közvetlen, de ha udvarolsz neki, akkor nagyon lelassit es bezarkozik. Azt mondja hogy neki ido kell hogy megnyiljon egy ferfinak. Tetszem neki kulsore, de megsem erdeklodik szinte semmirol ami velem kapcsolatos. Azt mondja, hogy ő ilyen. Minden "bizalmas" infot ugy kell kihuzni belole. Sajat bevallasa szerint neki az igazi szerelme a munkaja es szerelmes is csak egyszer volt talan. Legalabbis igy fogalmazott. Randizni talan 1 honap mulva eljon velem. Nem talalkoztam még ilyen novel. Szerintetek erdemes energiat fektetnem bele? Nok es ferfiak velemenye is erdekel.2016. dec. 4. 15:40
11/16 anonim válasza:
Nem éri meg vele foglalkozni, az ilyenből nem lesz semmi... vagy két éve majdnem összejöttem, egy ilyennel,.. utána jött a szappanoperás jelenet..., hogy meg kell találja önmagát, és hasonlók... később összejött egy másik alakkal, és közbe vele is találkozgatott miközben velem is. 25L 27F
12/16 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm a válaszodat. Logikus érvem még nincs,de kavarognak ilyen gondolatok is bennem. Sajnálom, hogy így alakult nalad :/
2016. dec. 4. 16:38
13/16 anonim válasza:
Én is zárkózott vagyok, és hagyott már ott emiatt így pasi, és sajnáltam is. Nem tudom neked garantálni, hogy érdekled, de ha van esély randira, miért nem mész el? A legnagyobb hülyeség nem elmenni egy randira, mert úgyse jött volna össze. Hát bakker... nekem is tetszett az a srác, aki hamar visszautasításnak vette a zárkózottságomat.
14/16 anonim válasza:
Lehet, hogy regebben tortent vele valami ezert olyan zarkozott...talan meg csendes is, idot kell adni neki. Fiatal hisz neki a munka fontosabb...gondolom nem a szuleivel el, igy valamibol el kell tartania magat szoval ertheto. Szerintem igen, erdemes varni ;)...ha kell evekig varnek.
15/16 anonim válasza:
Hazudik, ugyanis ha bejönnél neki, még az is érdekelné, hogy mit reggeliztél. Nehéz eset, én menekülnék.
16/16 anonim válasza:
Utolsó, honnan tudd, hogy nem érdekli? Attól, hogy félénk, és nem meri megkérdezni, még éppen érdekelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!