Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok erről a nőről és a kapcsolatárol?
őőőő
Szóval időnként előtör belőled a sátán ivadéka, és hisztéria van, amit ha jól értem van már egy gyerek amit az is megkap sajnos....és a terhesség nem ok erre.
Nekem is volt terhes a feleségem 2 gyermeket is szült és nem volt se rinya se hiszti se kiabalás se üvöltözés.
Neked sajnos ilyen nehezebb természeted van. De ezek szerint az embered elvisel, különben nem csinált volna még egy babát.
a kapcsolatáról?? milyen kapcsolatáról?
Ebből csak az jön le, hogy te hordod magadban a 666-os gyermeket.
Az ilyen nőt messze elkerülöm és össze sem jönnék vele. Felőlem az borul ki, aki akar. De nem vagyok kíváncsi más hisztijére.
Anyaként pedig nem tudnék tekinteni egy ilyen nőre. Nem akarok lelkileg sérült gyereket felnevelni, egy hisztis anya miatt. Mondom ezt úgy, hogy bizonyos betegség miatt jogosan bármikor kiborulhatnék, mégis tudok magamon uralkodni. Mert nem egy állat vagyok. És nem attól leszek ember, hogy néha kiborulok.
Azt tanácsolom, hogy inkább fejleszd magad és ne ugyanazt a kérdést írd ki többször is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
Nézd, ez orvosi eset. Ne gondolj súlyos problémára
feltétlen, de akkor is kezelni kellene.
A hormonok is hatással vannak a nőre, DE nem kell
ráfogni. Egyből mentségeket keresel, mentegetőzől.
Tipikus neurotikus probléma.
Keress fel egy szakembert.
Ezzel nem bántani akarlak, csak jót akarok neked,
a párodnak és a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!