Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mit gondoltok erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok erről a nőről és a kapcsolatárol?

Figyelt kérdés
Ha nem is mindennapos nálunk, de sajnos hetente tuti előfordul, hogy NAGYON kiborulok valamin. pláne most, hogy terhes vagyok és a hormonjaim csapkodnak. de előtte is előfordult, hogy bőgtem, üvöltöttem a gyerek előtt. aztán persze bocsánatot kérek, és iszonyú szarul érzem magam. nem vagy egyedül, aki azt mondja sosem borul ki, az tuti hazudik. szerintem belefér, hogy lássák néha, hogy mi is emberek vagyunk.
2016. szept. 18. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Na,akkor fuss neki még egyszer!
2016. szept. 18. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:

őőőő

Szóval időnként előtör belőled a sátán ivadéka, és hisztéria van, amit ha jól értem van már egy gyerek amit az is megkap sajnos....és a terhesség nem ok erre.

Nekem is volt terhes a feleségem 2 gyermeket is szült és nem volt se rinya se hiszti se kiabalás se üvöltözés.

Neked sajnos ilyen nehezebb természeted van. De ezek szerint az embered elvisel, különben nem csinált volna még egy babát.

2016. szept. 18. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:

a kapcsolatáról?? milyen kapcsolatáról?

Ebből csak az jön le, hogy te hordod magadban a 666-os gyermeket.

2016. szept. 18. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyen nőt messze elkerülöm és össze sem jönnék vele. Felőlem az borul ki, aki akar. De nem vagyok kíváncsi más hisztijére.

Anyaként pedig nem tudnék tekinteni egy ilyen nőre. Nem akarok lelkileg sérült gyereket felnevelni, egy hisztis anya miatt. Mondom ezt úgy, hogy bizonyos betegség miatt jogosan bármikor kiborulhatnék, mégis tudok magamon uralkodni. Mert nem egy állat vagyok. És nem attól leszek ember, hogy néha kiborulok.

Azt tanácsolom, hogy inkább fejleszd magad és ne ugyanazt a kérdést írd ki többször is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

2016. szept. 18. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Unintelligens
2016. szept. 18. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden ember ki szokott borulni néha, de ettől még nem jelenti azt, hogy mellé unintelligensek is vagyunk, és össze-vissza csapkodunk hetente meg üvöltözünk, bőgünk mellé, majd mint, aki jól végezte dolgát azon is megsértődünk, ha valaki nem fogadja azt a szánalmas magyarázkodást, hogy "jaj, de drágám a hormonjaim". Ja. Mindenkinek vannak hormonjai, és még senkit nem akadályoztak meg abban, hogy csapkodás és üvöltözés nélkül elvonuljon az adott illető a másik szobába, amíg lehiggad. Heti szinten sem.
2016. szept. 18. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézd, ez orvosi eset. Ne gondolj súlyos problémára

feltétlen, de akkor is kezelni kellene.

A hormonok is hatással vannak a nőre, DE nem kell

ráfogni. Egyből mentségeket keresel, mentegetőzől.

Tipikus neurotikus probléma.

Keress fel egy szakembert.

Ezzel nem bántani akarlak, csak jót akarok neked,

a párodnak és a gyereknek.

2016. szept. 18. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nalam a kiborulas maximum ugy nez ki hogy esetleg picit felemelem a hangom vagy masik eset hogy elpityeredem. Sosem szoktam atmenni vadallatba. Ez nem hazugsag.
2016. szept. 18. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!