Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a nőről, akinek ilyen a bemutatkozó szövege?
Figyelt kérdés
" Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék. Amire vágyom sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel az életet igazán lehet élvezni ! Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni, elmenni egy jó étterembe, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja.
"
2016. nov. 20. 20:39
1/18 anonim válasza:
Határozott nő, tudja, mit akar. Ha pedig ő is magabiztos, nőies, akkor miért ne várhatná el a határozottságot és férfiasságot egy kapcsolatban? Valószínűleg tudja, hogy egy tutyimutyival nem tudna boldog kapcsolatban élni.
2/18 anonim válasza:
Valószínűleg egy sótlan, savanyú, pszichotikus, követelőző, elviselhetetlen hárpia.
Messzire elkerülném.
3/18 anonim válasza:
azt, hogy biztos, hogy nem fogok írni neki.
4/18 anonim válasza:
jók a hobbijai, de a szokásos fenn hordja az orrát királylány... nálam az "igényes" szó a leírásban akár magára, akár a partnerre vonatkozik azonnal felejtős, az ilyet hangoztató emberek jellemzően a legigénytelenebbek.
5/18 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem egy helyen olvastam már ezt, ergó másolta a szöveget, szerinted mennyire lehetnek igazak rá az abban foglaltak?
6/18 anonim válasza:
Szerintem ez semmilyen. Ebből nem derül ki konkrétum... Ha úgy nézzük, akkor nem látod, hogy ez valóban megvan-e benne vagy csak ilyen szeretne lenni. Szerintem óvatosan az ilyen bemutatkozókkal...
7/18 anonim válasza:
Nem valószínű hogy ráírnék. De gondolni azt gondolom hogy egy normális ember.
8/18 anonim válasza:
A bemutatkozásáról lerí, hogy unalmas életet él, és egy faszitól várja a megváltást, hogy televágja színes programokkal az egysíkú életét. Mint ahogyan a nők 99%-a, ő is pont egy bohócot keres, s nem egy férfit.
9/18 anonim válasza:
Az hogy szerintem sikertelen lesz a tender.
10/18 anonim válasza:
Másolt szöveg, írd csak be google-ba. Innentől kezdve csak egy nő, akinek önálló gondolatai sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!