Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó bemutatkozó szöveg? Mit/min lehetne alakítani?
Főleg a 22-30 -s nők véleményére lennék kíváncsi!
,,A Társkereső legújabb ajánlata!
Koala: Vidám, nyitott természetű, humoros, könnyen barátkozom az emberekkel.
A nevem állati, mégsem vagyok egy állat. Viszont bennevagyok az állatságokba, szeretnék kipróbálni minden az ésszerűség határain belül. Vagy néha kívül is.
Szeretnék hosszú sétákat a vároban veled, lehet hogy épp Te leszel az akivel ezt véghezviszem...?! Túrázás, buli a haverokkal, vagy akár egy meghitt, jóízű beszélgetés. Külön piros pont, ha bújós, kommunikatív és dekoratív (nem plázás, ribis külső) vagy.
Ez és még sok más extrával rendelkezem, Én, vagyis Koala!
(28/f)"
Ne haragudj, de szerintem borzalmas.
Ez bennem olyan érzést kelt, mintha feltűnési viszketegséged lenne.
A helyedben inkább leírnám a legfőbb tulajdonságaimat és eszem ágában sem lenne a ribis külsőt emlegetni.
Ne érts félre, nem akarlak megbántani, ez az őszinte véleményem.
Dehogy, semmi gond. azért tettem fel a kérdést, hogy min, vagy mit kell változtatni. Köszönöm!
Ezekszerint a hagyományos, xy vagyok, ezt meg ezt szeretem, keresem a páromat... jobban bejön?
Nekem jobban bejönne, igen. Tudom, hogy mindenki a pozitív tulajdonságait írja le és azt is, hogy ezek csak támpontok, de akkor is jobban esik ahhoz igazodni, mint egy nagy "AKCIÓS VAGYOK" táblához :)
Viszont ez csak az én véleményem, nem minden nő gondolkodik egyformán.
Hááááát...
Én gáznak tartom. Vannak benne jó gondolatok, viszont egy pár helyesírási hiba is. A zárójelben lévő szavakat én elhagynám. Koala? :D
Ha mellé Mr.Menőarc vigyorog a képen akkor sajnos igen.
Nekem ez "kicsit" erőltetett...
De nem vagyunk egyformák. Valaki lehet, hogy humorosnak fogja tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!