Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó bemutatkozó szöveg? Mit/min lehetne alakítani?
Főleg a 22-30 -s nők véleményére lennék kíváncsi!
,,A Társkereső legújabb ajánlata!
Koala: Vidám, nyitott természetű, humoros, könnyen barátkozom az emberekkel.
A nevem állati, mégsem vagyok egy állat. Viszont bennevagyok az állatságokba, szeretnék kipróbálni minden az ésszerűség határain belül. Vagy néha kívül is.
Szeretnék hosszú sétákat a vároban veled, lehet hogy épp Te leszel az akivel ezt véghezviszem...?! Túrázás, buli a haverokkal, vagy akár egy meghitt, jóízű beszélgetés. Külön piros pont, ha bújós, kommunikatív és dekoratív (nem plázás, ribis külső) vagy.
Ez és még sok más extrával rendelkezem, Én, vagyis Koala!
(28/f)"
Kevés lánynak imponál: benne vagyok az állatságokba
Ne írd ki, hogy ne legyél ribi pláza cica stb..
Az utolsó mondat az kész. Mindent visz. 😃
Amúgy tényleg figyelem felkeltő és vicces. Túlságosan is az. A te szempontodból viszont nem előny, mert nem azt a benyomást kelted amit szeretnél.
Kb. tizenévesek írnak ilyen stílusban, egy normál nő hanyatt fogja dobni magát tőle.
Nagyon marketing szagú az egész,ès szerintem is erőltetett..nem hiszem hogy bármelyikkel is sikered lesz,már bocsi.. írj valami egyszerűt,ami rövid,de lènyegre törő (a kevesebb ilyenkor több),ja,és csempéssz bele valami titokzatosat..ami felkelti a nők érdeklődését (tudod,a nők szeretik ha egy férfi titokzatos).. az a lényeg,hogy kíváncsi legyen rád,többet akarjon tudni rólad..meg akarjon ismerni ;)
De egy jó bemutatkozó szöveg mellé nem árt egy "ütős" kép sem..ez alatt azt értem, hogy legyen előnyös..de nézz jól utána,mert egy tökéletes profilkép megalkotása nem egyszerű,de kulcsfontosságú :) SOK SIKERT!
Nekem az jutott eszembe, h jó sokat túlórázhattál, míg kiizzadtad magadból ezt a szöveget.
Nem jön át az a természetes, laza humor, amit el akartál érni. Van olyan ember, aki csak úgy szól valamit és felröhögsz, mert nem bírod ki. Van olyan, akinek a gesztusai baromi jók vagy a mimikája, amivel előad egy történetet. szerintem találd meg, h neked melyik áll jól, melyik vagy te, és azt vesd be ismerkedéskor.
Csak egy kérdést engedj még meg nekem :D
Kicsit sem mérgelted fel azon magad, hogy teljesen feleslegesen melóztál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!