Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jó az adatlapomnál ez a vicces bemutatkozó szöveg? Kapni fognak ezek a csajok rá?
Sziasztok!
Több, mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkező "egyéni vállalkozás" felvételt hirdet "barátnő" pozícióra.
Amennyiben Kegyed:
- átlagos, esetleg kissé sportos, vagy kissé vékony testalkatú (nem topmodelt keresek, nem is izompacsirtát)
- legalább vállig érő haja van (szín nem számít, a kék-zöldtől és az ősztől eltekintve...)
- alapszinten türelmes, toleráns, képes kompromisszumokra
- nem túlságosan féltékeny típus
- van HUMORÉRZÉKE, nem sértődékeny
- nem beképzelt
- normális értékrenddel rendelkezik, értsd: a normális kapcsolatot, családot preferálja a szakállas "hölgy"- stílussal szemben... bocs, régimódi vagyok.
- alkalmasnak tartja magát egy kapcsolatra, hűséges
- szereti az erotikát, és ezt fel is vállalja
- értékeli a romantikát (milyen nő, aki nem?)
- szeret utazni (mert nekem is sok tervem van e téren)
- sokmindenről lehet vele beszélni, és szeret is beszélni (igen, ez nem mindig baj!)
- nem várja el a férfitól, hogy folyton szórakoztassa (szeretek elvonulni, és csak nézni ki a fejemből, de ezt ti nők, úgyse értitek )
- elviseli, ha munka vagy egyéb elfoglaltság miatt néha viszonylag kevés időt töltünk együtt (ez persze nem cél),
...és képes egy egész disznót tartani a egy darabka kolbászért...
AKKOR BÁTRAN JELENTKEZZ A "HIRDETÉSEMRE".
Üdv:
Peti
Nem akarlak elszomorítani, de társkeresőn 1 csajra jut alsó hangon 20 pasi...
A leírásoddal már ki is zártad a csajok nagy részét, az az 1% aki esetleg magára ismer az igényeid közt, sem fog rád írni...
Eleve milyen, hogy pasiként várod a kezdeményezést...
Szóval ne is reménykedj.. Erre mondják, sok hűhó semmiért...
.és képes egy egész disznót tartani a egy darabka kolbászért.
Kicsi a kuki? Vagy mi akar ez lenni?
#1 nem érti a poént.
Szerintem nem rossz az ötlet, csak rossz az összeállítás. Nem igazán illik össze ez a múlt századi udvariasság az alpári humorral. Persze a teljesen hivatalos se legyen jó.
És persze van pár nagyon ellenszenves mondat, és bár itt-ott jópofa, de nem nagyon mosolyogtatott meg. (Igen, egy poén is lehet rossz :)
Mondjuk ezt férfiként írok, szóval nem értek hozzá. De egy dolgot ne felejts el, ha nem társul hozzá előnyös kinézet, akkor az egész annyit sem ér mint egy pár dingókutyavese.
De ezt ti nők, úgyse értitek....
Bocs, eddig olvastam. Ez az a mondat, ahol bezárom az adatlapot.
Mondjuk már ott rezeg a léc, hogy felvételt hirdetsz barátnő pozícióra.
És kézcsókom, mik a juttatások, és mennyi a fizetés? Mert a legtöbb hirdetésben ezt is leírják, ahol ez nem szerepel, ott tudjuk, hogy az egy elég sza.r állás, ahol csak nekünk kell megszakadni, és a fizetés arra elég, hogy be tudjak járni dolgozni.
Itt a helyzet ugyanez.
Az se túl pozitív, hogy elsőre a külsőségek lettek felsorolva. Tehát elsődleges szempont, hogy cicababa legyen? Naná, mi más...
Nem túlságosan féltékeny, de ő azért hűséges, és szereti a szexet. Vagyis ha nem OK valami otthon, akkor te mész csajozni, amíg én hímzem a zsebkendőidet? Meg még mit nem...
Azt is felsorolod, mit ne várjon tőled: nem fogod szórakoztatni, nem szánsz rá elég minőségi időt, és ezt vagy elfogadja, vagy mehet a fenébe. Khm... de az még mindig nem derült ki, nekem ebben mi a jó?!
Ez amolyan "ha kedvem van hozzád, előkaplak, ha nem érek rá, elraklak az útból" jellegű barátnői kapcsolat, ahol a csaj ad bele mindent, és cserébe megkap egy disznót, egy kis kolbásszal.
Micsoda ajánlat!
Már küldöm is a fényképes önéletrajzot! De nem az enyémet.
"Kicsi a kuki? Vagy mi akar ez lenni?"
Szerintem nincs baja vele erektáltan 10.5 cm
Figyelemfelkeltő, mert szokatlan, de nem az igazi. Tudod, még álláshirdetésekbe is illik beleírni, hogy az elvárásokért cserébe a munkáltató mit tud felkínálni. Itt jönnek olyanok, hogy "versenyképes fizetés, kafetéria, céges autó vagy bejárás biztosítása céges busszal... stb." ezt fordítsd le, és akkor már teljes lesz a kép.
Másrészt sokakat elrettenthet ez a forma, de feltételezem, ezzel is szűrni akarod a jelentkezőket, arra jó. :-)
Látszik, hogy nagyon erőltetett, mint ha szarni akarnál de székrekedésed van.
Amúgy, ha Brad Pitt külsőd van, akkor még egy ilyen trágya adatlapra is visszaírnak, de mivel "több mint negyed évszázados szakmai tapasztalat", hát ez elég öreg férfit feltételez, ez már csak a mamiknak fog bejönni, az a sanda gyanúm...
Az utolsón jót nevettem.
"mint ha szarni akarnál de székrekedésed van"
De teljesen igaza van. Ez inkább kínos. Engem kicsit feszengés, szorongás fogott el mikor olvastam, mint amikor látsz valami kínos dolgot és nem tudsz rá mást csinálni, csak kínosan mosolyogni aztán minél gyorsabban lelépni. Ezt egy társkeresőn olvasva ugyanezt tenném, bár lehet még a végéig sem jutnék el, csak menekülnék az adatlapodról.
Az elvárások ilyen fajta megfogalmazása is eléggé visszás. Oké, elvárásai mindenkinek vannak, de így listázva közszemlére tenni őket mintha kivenné az ismerkedésből egymás megismerésének a vágyát és az intimitást. Miért írod le előre, hogy mit akarsz ha ezt ismerkedés és beszélgetés közben is finoman a másik tudtára adhatod később?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!