Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is jó az adatlapom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jó az adatlapomnál ez a vicces bemutatkozó szöveg? Kapni fognak ezek a csajok rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több, mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkező "egyéni vállalkozás" felvételt hirdet "barátnő" pozícióra.

Amennyiben Kegyed:

- átlagos, esetleg kissé sportos, vagy kissé vékony testalkatú (nem topmodelt keresek, nem is izompacsirtát)

- legalább vállig érő haja van (szín nem számít, a kék-zöldtől és az ősztől eltekintve...)

- alapszinten türelmes, toleráns, képes kompromisszumokra

- nem túlságosan féltékeny típus

- van HUMORÉRZÉKE, nem sértődékeny

- nem beképzelt

- normális értékrenddel rendelkezik, értsd: a normális kapcsolatot, családot preferálja a szakállas "hölgy"- stílussal szemben... bocs, régimódi vagyok.

- alkalmasnak tartja magát egy kapcsolatra, hűséges

- szereti az erotikát, és ezt fel is vállalja

- értékeli a romantikát (milyen nő, aki nem?)

- szeret utazni (mert nekem is sok tervem van e téren)

- sokmindenről lehet vele beszélni, és szeret is beszélni (igen, ez nem mindig baj!)

- nem várja el a férfitól, hogy folyton szórakoztassa (szeretek elvonulni, és csak nézni ki a fejemből, de ezt ti nők, úgyse értitek )

- elviseli, ha munka vagy egyéb elfoglaltság miatt néha viszonylag kevés időt töltünk együtt (ez persze nem cél),

...és képes egy egész disznót tartani a egy darabka kolbászért...

AKKOR BÁTRAN JELENTKEZZ A "HIRDETÉSEMRE".

Üdv:

Peti

2016. márc. 9. 07:51
1 2 3 4
 21/35 jocika147 ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vicces inkább röhej az egész. Ne egesd magad szerintem.Ha kell valaki irjal ra azt kész
2016. márc. 9. 10:35
 22/35 anonim ***** válasza:

Szerintem modoros és erőltetett, és a végén az a disznós példa még gusztustalan is. Bár biztos van olyan nő, aki szerint ez szellemes.

26/L

2016. márc. 9. 10:43
 23/35 anonim ***** válasza:

Nagyok az igényeid, kedves Peti.

Realitás:

1) Ha jól nézel ki akkor randizik veled egyáltalán 'a' nő.

2) Ha a "mivel foglalkozol", "milyen autód van", esetleg "mennyit keresel" kérdésekre megfelelően válaszolsz akkor lehetnek igényeid.

Ha ezeken elbuksz akkor esélyed sincs ilyen barátnőre. Azt figyeltem meg, hogy ha az igényeid száma meghaladja a 3-at, akkor már a felső kérdésekre sajnos nagy %-ban kell tudj a nők számára megfelelő választ adni.

2016. márc. 9. 10:44
 24/35 anonim ***** válasza:
Mondom,hogy nem kell szarakodni,meg agyalni ilyen szövegekkel, ki kell választani a lányt, aki szimpatikus, persze ha kehet a szintünknek megfelelőt, ráírni,aztán ha válaszol, oké, ha nem,akkor ráírni a következőre. A beszélgetésnél kell tudni eladni magunkat, de nem hazugságokkal, na most ha én kicsit összeszedtem magam, neten egész jól elbeszélgettem a nőkkel, élőben már nem ment, talán ezért nincs kapcsolatom.
2016. márc. 9. 10:52
 25/35 anonim ***** válasza:

Az első mondat (egyéni vállalkozó, barátnő pozíció) az nem jön be, viszont a többi nekem bizony tetszik. :)

Na jó még ez a disznótartást se nagyon preferálom. :D

De egyébként szerintem ez egy jó fej iromány. Inkább ezt olvasnám ezerszer mint nyálas kétmondatos mástól idézett bölcsességet, mert azzal azt hiszik hogy most hú de rátapintottak a női lélekre és azonnal tódulnak a jelentkezők.

Ráadásul ez a bemutatkozás alapot adhat egy tök jó beszélgetésre, ugyanis humoros, aranyos, ötletes, és a sok felsorolt dolog miatt simán akad téma.

:)

23/L

Sok sikert Kérdező!

2016. márc. 9. 10:52
 26/35 anonim ***** válasza:
Nagy NEM. Ez hol bemutatkozás? Mit tudtunk meg rólad? Semmit.
2016. márc. 9. 11:00
 27/35 anonim ***** válasza:

Egy dolgot megtudunk :)

Hogy a kérdező nem egy hús vér nőt akar, hanem egy kitalált, megálmodott, megtervezett álomképet...

2016. márc. 9. 11:17
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Jól kezdődött, de a végére baromi erőltetett lett és még szexista is. De sztem még így is lesz, aki vevő lesz rá, de azt nem az eszéért fogod szeretni. Főleg mert őszinte leszek, elég nagy elvárásaid vannak ahhoz képest, amit tudsz nyújtani (vagyis amit a szövegből látok). Legyen médiaideál külsejű (oké, hogy nem topmodell, de legyen hosszú hajú, vékony, szexmániás, házitündér, akkor beszéljen veled, amikor te óhajtod, sokszor hanyagolod és nem sértődik meg a vicceiden akkor sem, ha sértőek... és a végén levő poén... örüljön, hogy megfarkalod???).
2016. márc. 9. 11:44
 29/35 anonim ***** válasza:

- normális értékrenddel rendelkezik, értsd: a normális kapcsolatot, családot preferálja a szakállas "hölgy"- stílussal szemben... bocs, régimódi vagyok.

Vagyis főzzön mosson takarítson gyereket neveljen és kuss?

szereti az erotikát, és ezt fel is vállalja <- ez nem tiszta nekem. Nekem ebből az jön le hogy menjen bele bármibe amihez neked kedved van és direkt előny ha már az első beszélgetés szexchat-be fullad

értékeli a romantikát (milyen nő, aki nem?) Ez így el is megy bár bennem megcsendült a vészharang miszerint nyálas vagyok és azt akarom hogy ezt elviseld! de lehet nem így van mert lehet a romantikát normál szinten is művelni csak aki ilyesmiket ír ki általában túl nyálas és előre megpróbálja felkészíteni rá a jó népet.

szeret utazni (mert nekem is sok tervem van e téren) oké és miből? Mert ezzel nekem azt üzennéd hogy van rá pénzed ami egy társkeresőn király dolog csak tudd is teljesíteni. És ne lepődj meg ha el is várják

nem várja el a férfitól, hogy folyton szórakoztassa (szeretek elvonulni, és csak nézni ki a fejemből, de ezt ti nők, úgyse értitek ) Az úgysem értitekre külön nem térek ki már a többiek kivesézték. Értelemszerűen nem várja el senki hogy 0-24 ben szóval legyen tartva viszont amíg valakik nincsenek összeköltözve erre a tulajdonságodra amúgy se derül fény. Vagy ezt úgy kell elképzelni hogy lemondasz egy randit mert épp a hátsó sarokban gubbasztasz?

elviseli, ha munka vagy egyéb elfoglaltság miatt néha viszonylag kevés időt töltünk együtt (ez persze nem cél), Tehát vagy kiszámíthatatlan a munkaidőd vagy 12 órázol. Avagy munkamániás vagy bár én a szar munkára tippelnék inkább amivel vissza is ugrunk a miből is fogunk utazgatni kérdésre és fölveti a mikor is fogunk utazgatni ha amúgy sincs rám időd kérdést.

AKKOR BÁTRAN JELENTKEZZ A "HIRDETÉSEMRE". Minek "kiabálsz" a végén. Ettől ilyen utcai kikiáltó jelleget kap a vége és ez engem speciel szörnyen zavar.

És akkor most összegezném szóval a kép ami nekem lejött: negyed évszázad-> 25 éves vagy (asszem ezt egy kommentben az előbb megcáfoltad) A humorod nem rossz bár némi izzadságszaga azért van emellett van egy kiszámíthatatlan vagy túl sok idődet felölelő munkád amit nekem el kell fogadnom és majd miután rád írtam kiderül pontosan mit is takar ez de jó fej dolog hogy előre figyelmeztetsz. Egy jó nőt szeretnél aki behódol neked és elviseli a fasz.ságaidat a kérdés hogy ezt hajlandó vagy e te is teljesíteni? De legyünk jóhiszeműek és gondoljuk azt hogy igen. Mint fentebb írtam nekem az jött le hogy házinénit keresel aki mellé gondolom még dolgozik is és te nem tervezed kivenni a részed a házimunkából mert a "normális" családmodellben ez az asszony dolga. Szereti az erotikát és ezt fel is vállalja vagyis bármire kapható az ágyban és az ágyon kívül stb minden perverziódat elfogadja sőt élvezi. Vagyis vannak olyan beteg vagy kevésbé beteg vágyaid amire kell a nyitott gondolkozású csaj hogy elfogadja. A romantikát már kifejtettem ahhoz nincs mit hozzáfűznöm. Az hogy beleírtad jelenthet jót és rosszat is. Az utazást már szintén kifejtettem a beszéd részt szerintem sokan tudják teljesíteni és azt üzeni hogy te is beszédes típus vagy amit némileg üt a szeretem a falat bámulni gondolata. Na most akkor zárkózott vagy vagy nyitott? Ez a szeretek kussban ülni egy akár el is fogadható dolog a kérdés milyen gyakran és miért teszed.

Munka vagy egyéb elfoglaltság... vagyis eljársz horgászni vagy kondiba vagy mi? Azt elfogadja az ember hogy meló miatt nem találkozik a párjával de mi egyéb lehet ami fontosabb a kapcsolatnál? És mit is takar a néha?

Asszem ennyi jutott így hirtelen eszembe.

A szavaimat nem támadásnak szánom vagy ilyesmi csupán végig akartam menni a teljes "hirdetésen" hogy lásd mit is üzensz vele. Persze ahány ember annyi olvasat létezik gondolom de azért talán segít hogy a sajátomat kifejtettem. Emellett úgy látom mások is hasonló dolgokon akadtak fenn.

20/l

2016. márc. 9. 12:33
 30/35 anonim ***** válasza:
szerintem sz*ar. lehet végig se olvasnám, mert elég kínos.
2016. márc. 9. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!