Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is jó az adatlapom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jó az adatlapomnál ez a vicces bemutatkozó szöveg? Kapni fognak ezek a csajok rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több, mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkező "egyéni vállalkozás" felvételt hirdet "barátnő" pozícióra.

Amennyiben Kegyed:

- átlagos, esetleg kissé sportos, vagy kissé vékony testalkatú (nem topmodelt keresek, nem is izompacsirtát)

- legalább vállig érő haja van (szín nem számít, a kék-zöldtől és az ősztől eltekintve...)

- alapszinten türelmes, toleráns, képes kompromisszumokra

- nem túlságosan féltékeny típus

- van HUMORÉRZÉKE, nem sértődékeny

- nem beképzelt

- normális értékrenddel rendelkezik, értsd: a normális kapcsolatot, családot preferálja a szakállas "hölgy"- stílussal szemben... bocs, régimódi vagyok.

- alkalmasnak tartja magát egy kapcsolatra, hűséges

- szereti az erotikát, és ezt fel is vállalja

- értékeli a romantikát (milyen nő, aki nem?)

- szeret utazni (mert nekem is sok tervem van e téren)

- sokmindenről lehet vele beszélni, és szeret is beszélni (igen, ez nem mindig baj!)

- nem várja el a férfitól, hogy folyton szórakoztassa (szeretek elvonulni, és csak nézni ki a fejemből, de ezt ti nők, úgyse értitek )

- elviseli, ha munka vagy egyéb elfoglaltság miatt néha viszonylag kevés időt töltünk együtt (ez persze nem cél),

...és képes egy egész disznót tartani a egy darabka kolbászért...

AKKOR BÁTRAN JELENTKEZZ A "HIRDETÉSEMRE".

Üdv:

Peti

2016. márc. 9. 07:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "bátran jelentkezz a hirdetésmere" kb úgy hangzik, mintha te valami főnyeremény lennél, és majd válogatsz a sok jelentkező közül...:D
2016. márc. 9. 09:50
 12/35 A kérdező kommentje:
11. ebben reménykedek :)
2016. márc. 9. 10:00
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok nő volt eddig az életedben és nem igazán értesz a nőkben való érdeklődés és vonzalom felkeltésében, igaz?
2016. márc. 9. 10:02
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapból egy tucatférfi bemutatkozószövege, mert rengeteg ilyen van, hogy ilyen "teleshop" style egy férfi adatlapja. Ahogy megfogalmaztad az elvárásaidat, van benne sok minden, egy kis könyörgés, egy kis sírás, egy kis nőgyűlölet csak apró burkolatokban megfogalmazva, amik a nőknek fel fognak tűnni.

Amúgy hány éves vagy?

2016. márc. 9. 10:08
 15/35 A kérdező kommentje:
13. Hát valóban nem volt még barátnőm, talán túl nagyok az igényeim, mert állítólag nem vagyok jó pasi (kolléganőm egyszer azt mondta hogy elég csúnya vagyok, de nem akar megbántani), mondjuk én helyes faintos csávónak tartom magam :)
2016. márc. 9. 10:08
 16/35 A kérdező kommentje:
14. 32 vagyok
2016. márc. 9. 10:09
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Anno,amikor társkeresőztem, kb. ennyit írtam a kiszemelt hölgynek, illetve hölgyeknek: Szia! Szimpatikusnak találtalak az adatlapod alapján. Lenne kedved ismerkedni vagy beszélgetni? Ebből lett néhány hónapig tartó beszélgetés, néhány randi, netes barátság. Semmi ilyesmi szöveget nem nyomtam soha. Ja igen, a külsőm talán megüti az átlag szintet.
2016. márc. 9. 10:17
 18/35 anonim ***** válasza:
#9 Szerintem arra célzott hogy 25 éves. :)
2016. márc. 9. 10:27
 19/35 anonim ***** válasza:
93%

Ez Humor Herold stílus nekem nagyon nem jönne be.

Az egy dolog, hogy hosszú listát írsz az elvárásokról, de azt kifelejtetted, de te mit adsz cserébe?

"nem túlságosan féltékeny típus " - Oka lenne rá?

"régimódi vagyok" - Értsd, egy kanalat nem teszel odébb magadtól.

"de ezt ti nők, úgyse értitek " - El kell viselnie a nemére célzó negatív, általánosító megjegyzéseket.

"és képes egy egész disznót tartani a egy darabka kolbászért" - Ócska, közönséges elcsépelt "poén".

2016. márc. 9. 10:29
 20/35 anonim ***** válasza:

"negyed évszázados tapasztalattal rendelkező"

"13. Hát valóban nem volt még barátnőm, talán túl nagyok az igényeim,"

Wtf?

2016. márc. 9. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!