Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóljak vissza, amikor az emberek a magasságomat említik, meglepődnek? Valami frappáns és vicces szöveg kéne.
Máshol is vannak nagy méreteim.
Mondjuk ezt:)
Én ha valakinek azt mondom, hogy de magad vagy, akkor azt nem sértésből szoktam mondani, meg nem is bántásból.
Én mindig szerettem, ha magasabb nálam a párom és szeretek szó szerint felnézni rá.
170 vagyok és ha még felveszem a 10centis magassarkúmat, akkor mégmagasabb. A te magasságod pont tökéletes.
Remélem nem veszed sértésnek, mikor megjegyzik.
Egyébként nem tudom mit lehetne mondani erre.
fiúnak: kurwa anyádat!
lánynak: de szép ez a blúz, kurwa anyádat!
Szerintem ez hülye kérdés :D Ne foglalkozz vele, hogy mások mit mondanak...
frappánsat nem tudok,de én azt mondanám h inkább legyek magas mint alacsony,mert a csajoknak az jön be!
én 173 cm vagyok és nem is járnék 180 cm alatti pasival.Minél magasabb annál jobb!Nem bánnám ha inkább 2 méter lenne :P Kétszer volt ilyen magas pasim mint te és nagyon szerettem,mert mellettük olyan picinek éreztem magam:))
szerintem ezen igazán nincs miért megsértődnöd, én 15 éves létemre 140 centi vagyok :D és csak alacsonynövésű, nem törpe! :)
Csak annyit mondjál hogy máshol is nagyok a méreteid hihi :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!