Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szeretnénk egy "Közös" pólót, mármint mindkettő pólón lenne valami szöveg+ egy nyíl, és ha úgy állunk akkor egymásra mutatnának a nyilak. Milyen vicces feliratot írhatnánk rá? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
(a This is my Romeo/Julia kizárva)2010. aug. 13. 14:40
1/9 anonim válasza:
fiú pólóján: I like fucking this naughty girl
lányén: I like feeling his penis inside of me..
2/9 anonim válasza:
Jéééézusom, de gáz! Ez kb olyan, mint amikor egyforma melegítőben sétálnak a párok kézen fogva... Ráz tőle a hideg.
4/9 anonim válasza:
eláég az egyikötök polójára. a hülyébbik felem -->
5/9 anonim válasza:
Pólótokon : NYÁLAS
Így külön-külön is azok vagytok,de ha úgy álltok hogy egymásra mutat a nyíl,akkor még inkább.
Most én is nyálas leszek: SZÍVEM - LELKEM
6/9 aoi válasza:
Nekem először Kenny anyja ugrott be xD a Sotuh parkból dehát :D ...x3
7/9 anonim válasza:
Az első nagyon ottvan! Amúgy szerintem is gáz, kivétel ha otthon hordanátok!
Szerintem valami olyat kéne, hogy :
-> ez itt a pasim és mindig a végén nyomja meg a fogkrémes tubust
8/9 anonim válasza:
Szerintem gáz már bocsi, nyílvános helyen nem hordanám, és szerintem az értelmesebb pasi sem...
----> A looserek mindig megtalálják egymást, ez kivállóan illene rátok, sorry :D
9/9 pszichocsaj válasza:
A párommal pont ilyenünk van és azt írja rajta hogy ENYÉM. Egyáltalán nem gáz, és mindenkinek tetszett aki észrevette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!