Ti ''szórakoztatok'' már a telefonnal? :D Mit szóltatok bele?
Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy pl felhivtok egy "csak úgy beírt" számot, felhívjátok, és hülyeségeket beszéltek bele? XD :DD miket mondtatok bele? ><2012. aug. 28. 12:32
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ez szánalmas... -.-'
2/9 delusion válasza:
11-12 évesen csináltam ilyet. Nem sok értelme van...
3/9 anonim válasza:
Én nem szórakoztam ilyennel, de egyszer átjött egy haver, és őt mindig hívogatták telefonbetyárok, többen is voltak, visongtak a telefonba; haver akkor odaadta öcsémnek a telóját, és akkor ő meg ilyeneket mondogatott bele, hogy "Gyúrunk vazze?" :D Azóta se hívták havert többet! :D Nem merték XDDD!!!
4/9 A kérdező kommentje:
:D amugy énse csinálok ilyet, csak olvasokilyeneket xdd jokat lehet rajta nevetnii xd több sztori? :D xd vagy olyan amit olvastatok? :D
2012. aug. 28. 15:35
5/9 anonim válasza:
kb. 12 éves koromban felhívtuk a gyereksegélyhívót, és azzal baromkodtunk az osztálytársaimmal :D Sajna miután már elég sok sztorit benyomtunk, megismerték a hangunkat xd volt egy sztori hogy egy idegbeteg vagyok aki mindig káromkodik.. káromkodtam is rendesen, majd azt mondta hogy mennyek logopédushoz.. meg hogy beszéljek magyarul.. gondolom már elege volt belőlem.
6/9 anonim válasza:
Mi az osztálykiránduláson a kisbuszon /külön busz/ Hivogattunk ismeretlen embereket és megkérdeztük hogy mennyibe herül akkor az a hajszárító amit rendeltünk? Meg hogy ismered a Lajost? Tudod azt aki a trágyát hordja neked meg ilyesmi xDD
7/9 anonim válasza:
(6. vagyok) Persze ezek régen voltak :)
8/9 anonim válasza:
Hát apám mesélte hogy ők sokszor csinálták hogy felhívtak egy ismeretlent és mondták neki hogy a Bélát keresik (vagy akármilyen nevet) és ezt megcsinálták kb 3× ugyanazzal a számmal és negyedszerre meg: Béla vagyok nem kerestek?(persze ha pont rossz számot hívtál és van Béla akkor szívtad...)De ez már régen volt (43 éves)
9/9 anonim válasza:
Talán 4-be jártam, osztálytársamék a 112-t hívogatták folyamatosan, és 1 maradt meg a több tíz ökörségből:
Jónapot kívánok cica! Azt szeretném mondani, hogy meghalt Petőfi Sándor!
Aztán rá egy pár napra az egyik osztálytársamékhoz kimentek a rend őrei.....:D(De nem lett semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!