Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó ismerkedős vicces csajozós szöveg, hogy "szia blokkolnálak, blokkolnálak"?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 20:01
2/10 Sunshinedoll válasza:
Ez se nem csajozós, se nem vicces. Létezik egyáltalán vicces férfi? Ilyenkor mindig eltöprengek.
3/10 anonim válasza:
Ez mi?
Inkább még érj pár évet kisgyerek.
4/10 anonim válasza:
Cigóktól várnék ilyet, meg az ilyen nagyon idegesítő srácoktól akik ilyen partimenőarcok.
5/10 anonim válasza:
Inkább ezt:
"Szia! Nem akarok bunkó lenni, de te gyönyörű vagy!"
Bármit is válaszol, mehet tovább a beszélgetés.
7/10 anonim válasza:
Én mindenféle csajozós szöveget utálok.Nekem pl nagyon nem jön be,ez meg aztán mindennek a teteje :))
8/10 anonim válasza:
Blokkolnálak mint a suttyót aki csak 20 platinumot ajánl a Trinity Prime szettemért.
9/10 anonim válasza:
azt hittem a "szia drága, fugáználak egész éjjel"-nél nincs rosszabb... hát van
10/10 anonim válasza:
A kiskunbüdöskei Hangulat diszkóban Kolompár Dzsenifernél három vodka és négy kevert után talán sikered lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!