Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn milyen ez a bemutatkozó szöveg?
Bocs, de a kutya se olvassa el manapság az adatlapod...
A modernebb társkeresőkön már nincs is bemutatkozás, csak profilképet lehet lájkolni meg x-elni.
Mivel gondolom képet is raksz ki, így simán kihagyhatod a hajad meg a szemed. De most komolyan, ki a frászt érdekel hogy milyen színű a szemed?
Meg "Lányok"? Aztán pedofil papnak néznek a végén. Egyébként nem rossz. Az adatlapodon valószínűleg a lakhelyedet is ki meg lehet jelölni, így annyi is elég hogy egy köpésre laksz Budapesttől. A 25 km soknak tűnik azoknak az analfabétáknak, akik majd olvassák. Pedig az 1-es villamos útvonala önmagában 17 km. Még a végén azt hiszik hogy román vagy. :)
Ellenőrizd majd a helyesírást is. Egyébként tökjó!
Hahó! Tudatni szeretném az egyedülálló lányokkal, hogy itt vagyok! Hatalmas szívvel, szeretettel, egészségesen, s várom a hasonló helyzetben lévő csajok jelentkezését. Üssük el közösen az időt, hisz oly rövidke ez az élet :) Nem vagyok már fiatal, 37, de a legjobb korban vagyok. :) Termetem 164, tehát nem verem be sehol a fejem :) A súlyom 76 kiló, szeretem a hasam, de persze van ott azért izom is :) Fekete rövid hajam van, de kezdek sármosodi - jönnek az ősz hajszálak. A szemem barna, de jól látok vele :) Nem vagyok herceg fehér lovon, de rendes értékekkel rendelkezem. Például kedves, aranyos, őszinte, hűséges és romantikus vagyok - nem feltétlen ebben a sorrendben :) Nem szeretek képről ítélni, és engem se arról ítélj meg, ha kérhetem. Persze nem vagyok tökéletes, de ki az? Van lakásom, amit egyedül tartok rendben, mosok, a főzéssel is próbálkozom, és szeretek kertészkedni is. Magamról még annyit, hogy nincs gyermekem, de ha rendben találjuk egymást, idővel összehozhatunk egyet :) Budapesttől 25 km-re lakom Üllőn. Ha kicsit is felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran: válaszolok!!! Bízom benne, hogy újra rám talál a nagy szerelem.
Kicsit korrektúráztam, ha nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!