Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a nőről, akinek ilyen a bemutatkozó szövege?

Figyelt kérdés

" Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék. Amire vágyom sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel az életet igazán lehet élvezni ! Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni, elmenni egy jó étterembe, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja.

"

2016. nov. 20. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs róla különösebb véleményem. Leírta az elvárásait.
2016. nov. 20. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:

1. Nincs saját gondolata.

2. A bekopizott szövegben is képtelen a helyesírási hibákat kijavítani.

2016. nov. 20. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:

10est látom gyorsan jól lepo tozták, mert rámutatott, hogy másolt szöveg.

Ha nem lenne másolt szöveg, akkor azt mondanám, hogy ez így kb. semmitmondó, de legalabb képes volt néhány mondatot nagyjából helyesen leírni magáról, ami már kiemeli a tömegből, ezért ha a képen csinos, és éppen nincs jobb célpontom, akkor lehet, hogy ráírtam volna, amikor még társkeresőztem.

Így viszont, hogy tudom, hogy ezt a gagyi vackot még csak nem is maga rakta össze, hanem Schmitt Palizta, így viszont vicc az egész.

2016. nov. 20. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Írja inkább azt, hogy cukinyuszóka vagyok, várlak ma hatkor pongyolában :D

Szerintem százalékosan hasonló sikereket érne el, mint ezzel a bemutatkozással.

De ugye ha szép csinos azért megpróbálnátok :$

2016. nov. 20. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Az hogy tudja mit akar. Nincs ebbe semmi ,,fennhordom az orrom" motívum.
2016. nov. 21. 08:38
 16/18 anonim ***** válasza:

"szeretem a jó filmeket, elmenni egy jó étterembe" ... őszintén: ki nem? :D

"akinek sokat jelentenek a barátai és a családja." >>> kb. mint majdnem minden embernek.

Amúgy az egész egy sablon, egy sallang, bár olvasva a többi hozzászólást, valóban másolt szöveg, így se, úgy se tartanám sokra azt, akinek ez a bemutatkozó szövege...

2016. nov. 21. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Eléggé értelmes, céltudatos, komoly nőnek tűnik. Miért lenne baj, ha olyasmit vár el, amit ő maga is tud nyújtani?
2016. nov. 21. 16:35
 18/18 anonim ***** válasza:
király, határozott, pali lennék ráírnék :D
2016. nov. 21. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!