Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen nőről ti is visszautasítanátok ezt a nőt?
Nem vagyok helyes van rajtam felesleg is egy középiskolában tanítok matekot. Tehát külsőm miatt 6 éve nem volt párkapcsolatom most érdekes módon egy Meglepően feltűnően csinos lány fogadta udvarlásomat, össze is jöttünk, a szex is nagyon jó viszont kiderült hogy ő meg ki a külső szinte teljesen mindegy és az intelligenciával tudja egy férfi levenni a lábairól.
Ez nekem nagyon nagy csalódás volt ez a kijelentése a lánynak, így egy hét után dobtam, ugyanis így lényegében neki tök mindegy milyen a külseje a férfinek, csak Okos legyen. Nekem olyan nő kell aki ezt a csúnyább kövérebb külsőt szereti és hogy így legyen önbizalmam
Még jó, hogy matekkt tanítasz:
"viszont kiderült hogy ő meg ki a külső szinte teljesen mindegy"
"viszont kiderült hogy ő meg ki a külső szinte teljesen mindegy"
Bocsi ez gépelési hiba
"viszont kiderült hogy ő NEKI a külső szinte teljesen mindegy"
Szóval 6 év után találtál valakit, akinek jó vagy ezért hát szakítottál vele, mert nem azért vagy jó, amiért szeretnéd, hogy jó legyél.
Logikus.
6 év múlva megint gondold ezt át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!