Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavarna ha egy kiszemelt nőről kiderülne hogy szerepelt fürdőruhában egy külföldi klipben?
Hát ez így első hangzásra elég jelentéktelennek tűnik, ha ennyire érdekel akkor gondolom csináltál benne valami olyasmit is ami kevésbé passzolna egy ártatlan kislányhoz.
Mivel ezt a klippet gondolom már úgyis több ezren megnézték meg úgy is publikus rakhatnál nekünk róla linket, úgy könnyebb lenne véleményezni.
Néha komolyan meglepnek a kérdések. Már bocs, de vagy te vagy bolond, vagy tényleg létezik jópár gyerek a korosztályodban akit ez zavar, akkor ők a bolondok.
Konkrétan engem az se zavarna, ha csak napszeművegben szerepeltél volna. Imponálni se nagyon imponálna, de érdekességnek nagyon jó.
én meg pár éve a tv2 híradójában voltam vágókép - aznap dőlt meg az országos melegrekord:)
(fagyit) nyaltam egy szökőkútnál.
egy pasim sem csinált ebből gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!