Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen honnan ered ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen honnan ered ez a legendássá vált "180 alatt nem férfi a férfi" kijelentés?

Figyelt kérdés
Gondolom az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a nők egyáltalán nem vonzódnak az alacsony pasikhoz (sokuk már elvből sem jönne össze velük, ha minden más téren tökéletesek lennének). Van aki 175 alatt nem éri be, van aki 185 felett tudja csak elképzelni a párját, de általában véve a nagy többség arra kíváncsi legelőször, hogy a pasinak a magassága eléri-e a 180-at? Kérdezem én: Honnan jön pont ez az érték? Miért nem 185 vagy ha angolszász mértékegységet veszem alapul a 6 láb(feet)=182 cm egy igazi kerek szám. Nektek nőknek, hány centitől számít egy pasi alacsonynak annyira, hogy esélyt se adjatok számára? Nekem 170 centisen kiknél lenne esélyem? Az utolsó 2 kérdésre különösen kíváncsi lennék, de légyszíves reagáljatok a fentiekre is!

2017. dec. 2. 23:01
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

A kizárólag a neten és gyakorin szocializálódott emberektől ered, akik még életükben nem beszéltek nővel.

Ezt komolyan írom. Csak itt a gyakorin és a neten olvastam, az életben még nem tapasztaltam, de soha nem is hallottam ilyenről.

2017. dec. 4. 13:18
 42/48 anonim ***** válasza:
43%

Élőben senki nem fogja kimondani, csak eszerint cselekszenek. És megértem, hogy rossz az alacsonyaknak elég fura mikor a 15 évvel idősebb ember simán elfér a kezem alatt.

2017. dec. 4. 13:30
 43/48 anonim ***** válasza:

#42 de nem is tapasztaltam ilyen cselekedet sem. És mástól vagy másokra vonatkozóan sem hallottam ilyenről.

Úgy értem, hogy soha nem éreztem hátrányát, egy olyan jellemzőnek tartottam, mint egy pl a szemszín. A neten, főleg irt a gyakorin találkoztam ezzel.

Túl van ez misztifikálva.

2017. dec. 4. 15:01
 44/48 anonim ***** válasza:

Sajnos abba is bele szoktak kötni a gyakoris csajok, mert a latinos külső csak a jó sokuk szerint (lásd egy másik kèrdès alatt)

2017. dec. 4. 20:20
 45/48 anonim ***** válasza:

Kimondtad a kulcsszót: GYAKORIS csajok.

Ahogy korábban írtam, "kint" az életben nem tapasztaltam ilyen problémákat, itt a gyakorin olvasok ilyen kreténségeket.

2017. dec. 4. 20:37
 46/48 anonim ***** válasza:

Akkor viszont te mondtad ki, hogy nemcsak a gyk-s fèrfiak hülyèk, hanem a gyk-s csajok is.

2017. dec. 4. 21:13
 47/48 anonim ***** válasza:

#46 igen. A "kinti valós" életben mutatott viselkedés messze nem az itteni női válaszokat tükrözi.

Itt a gyakorin kérdezgető és kommentelő férfiak és nők többségének valamilyen komplexusa, komolyabb lelki baja van. A férfiak esetében mondjuk ez szembeötlőbb, de nagyon sok sértő és lehúzó női kommentek is vannak.

Márpedig egy magával tisztában lévő embernek (legyen férfi vagy nő) nincs szüksége arra, hogy másokat lehúzzon, negatívan minősítgessen. Ilyen önigazolásra annak van szüksége, akinel valamilyen komplexusa, sérelme van, mert azáltal, hogy a másikat lehúzza párhuzamosan saját magát felemeli. És nem csak a kommunikációban/viselkedésben, de az elvárásokban és igényekben is ez jelenik meg.

2017. dec. 4. 21:52
 48/48 anonim ***** válasza:
65%

"Ha tudnád arcra hogy nézek ki, akkor szó szerint együtt éreznél, hogy csak 170-re nőttem, mert nagyképűség nélkül mondom, hogy +10-15 centivel olyan kaliberű pasi lehetnék akiért jópár csaj sóvárogna."

Tudod, kérdező, egy közös van az itt síró-rívó fiúcskákban; mindegyik egy változtathatatlan körülménynek a rovására írja a sikertelenségét. Van, aki az arcvonásaira, van, aki a pénztelenségére, van, aki BMW hiányára, vagy a magasságára. Tulajdonképpen mindegy is, csak legyen mit átkozni, és ne kelljen megkeresni a tökeiteket, és próbálkozni, aztán párszor pofára esni, ahogy más normális pasi teszi azt.

2017. dec. 4. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!